Ingatlan, kiadó Üzleti ingatlan, 47 m2, 75.366 Ft

Győri kistérség, Győr , Győr-Belváros Városrész

  • 47

Győr-Belváros, Győr, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 47 m2, 75.366 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 75.366 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Iroda
  • Alapterület: 47
  • Ingatlan állapota: Jó

Leírás

Győr-Belvárosának központi részén, nagy gyalogos forgalmú utcában, bankok, éttermek, üzletek és posta közelében lévő, liftes irodaház negyedik szintjén található, 47,4 nm-es, 2 helyiségből álló irodaegység hosszú távra (min. egy év) bérbe adó. Az irodaegység a negyedik emeleten található, a liftbejárattal szemben nyíló belsőfolyosóról közelíthető meg. A két helyiségből álló irodacsoport az alaprajzon "Iroda 5b" és "Iroda 4" megnevezéssel található. A teljes irodaszint a közelmúltban került teljes felújításra, mind az irodák, mind a közös helyiségek kiváló minőségűek. A belső irodaterek padlószőnyeg burkolattal rendelkeznek, a vizesblokk és a konyha kerámia burkolattal vannak ellátva. Az irodák energiatakarékos fénycsöves világítótestekkel szereltek, és klímatizáltak. Az irodaegységekhez férfi és női mellékhelyiség és mosdó, valamint melegítő konyha közös használata tartozik.
A fűtés és melegvíz szolgáltatás az irodaszint önálló Vaillant kombi gázkazánjáról történik. A közüzemi költségek összességében nagyon kedvezőek. Bérleti díj: 75.366.- forint+áfa/hó + 18.486.- forint+áfa/hó üzemeltetési költség + rezsi Kaució: kéthavi bérleti díj és üzemeltetési költség, áfa-mentesen.

A negyedik emeleti irodacsoport, mely ~87,24 + 35,0 m2 szabad területet tartalmaz, alábbi bontásban további irodaegységek bérelhetőek:
87,24 m2: háromhelyiséges iroda (3,5 blokk)
47,40 m2: kéthelyiséges iroda (2 blokk)
39,84 m2: kéthelyiséges iroda (2 blokk)
35,00 m2: kéthelyiséges iroda, önálló vizesblokkal (1,5 blokk)
Bérleti díj a negyedik emeleten: 1590 Ft+áfa/m2/hó
Közös költség és fenntartás: 390 Ft+áfa/m2/hó
Rezsi: a bérlő saját maga által fogyasztott villany, gáz és vízfogyasztása alapján havi közüzemi díjak kerülnek számlázásra.
Kaució: kéthavi bérleti díj és üzemeltetési költség, áfa-mentesen. (hiv. szám: 3803)
Referencia szám: ad-3803

Hasznos helyek a közelben - Győr-Moson-Sopron megye, Győr

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Győr-Belváros, Győr, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 47 m2, 75.366 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

PANORÁMA IMMOBILIEN KFT.
  • PANORÁMA IMMOBILIEN KFT.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok