Ingatlan, kiadó Üzleti ingatlan, 39 m2, 63.345 Ft

Győri kistérség, Győr , Győr-Belváros Városrész

  • 39

Győr-Belváros, Győr, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 39 m2, 63.345 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 63.345 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Iroda
  • Alapterület: 39
  • Ingatlan állapota: Újszerű

Leírás

Győr-Belvárosának központi részén, nagy gyalogos forgalmú utcában, bankok, éttermek, üzletek és posta közelében lévő, liftes irodaház negyedik szintjén 39,84 nm-es, egy helyiségből álló irodaegység hosszú távra (min. egy év) bérbe adó. Az irodaegység a negyedik emeleten található, a liftbejárattal szemben nyíló belsőfolyosóról
közelíthető meg. Az iroda az alaprajzon "Iroda 5A" megnevezéssel található. A teljes irodaszint a közelmúltban került teljes felújításra, mind az irodák, mind a közös helyiségek kiváló minőségűek. A belső irodaterek padlószőnyeg burkolattal rendelkeznek, a vizesblokk és a konyha kerámia burkolattal vannak ellátva. Az irodák energiatakarékos fénycsöves világítótestekkel szereltek, és klímatizáltak. A képeken látható bútorzat nem tartozéka az irodának. Az irodaegységekhez férfi és női mellékhelyiség és mosdó, valamint melegítő konyha közös használata tartozik.
A fűtés és melegvíz szolgáltatás az irodaszint önálló Vaillant kombi gázkazánjáról történik. A közüzemi költségek összességében nagyon kedvezőek. Bérleti díj: 63.345.- forint+áfa/hó + 15.538.- forint+áfa/hó üzemeltetési költség + rezsi Kaució: kéthavi bérleti díj és üzemeltetési költség, áfa-mentesen.

A negyedik emeleti irodacsoport, mely ~87,24 + 35,0 m2 szabad területet tartalmaz, alábbi bontásban további irodaegységek bérelhetőek:
47,40 m2: kéthelyiséges iroda (2 blokk)
39,84 m2: kéthelyiséges iroda (2 blokk)

Bérleti díj a negyedik emeleten: 1590 Ft+áfa/m2/hó
Közös költség és fenntartás: 390 Ft+áfa/m2/hó
Rezsi: a bérlő saját maga által fogyasztott villany, gáz és vízfogyasztása alapján havi közüzemi díjak kerülnek számlázásra.
Kaució: kéthavi bérleti díj és üzemeltetési költség, áfa-mentesen. (hiv. szám: 3800)
Referencia szám: ad-3800

Hasznos helyek a közelben - Győr-Moson-Sopron megye, Győr

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Győr-Belváros, Győr, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 39 m2, 63.345 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

PANORÁMA IMMOBILIEN KFT.
  • PANORÁMA IMMOBILIEN KFT.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok