Ingatlan, eladó lakás, 89 m2, 57.500.000 Ft

Budapest, XI. kerület , Gellérthegy Városrész, Kruspér utca

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Gellérthegy, XI. kerület, ingatlan, eladó, lakás, 89 m2, 57.500.000 Ft

Ingatlan adatai

 • Ár: 57.500.000 Ft
 • Lakás típusa: Téglalakás
 • Alapterület: 89
 • Emelet: 1. emelet
 • Szobák száma: 3
 • Ingatlan állapota: Felújított
 • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

INGATLANHELYSZÍNE:
AzingatlanBudán,aXI.kerületébenaMűegyetemésaMóriczZsigmondkörtérközelébenaKruspérutcábantalálható.Aközelbenmegtalálhatótöbbvillamosjárat,ésazéjjel?nappalközlekedő4-6villamosis.Valaminttöbbbuszjárata7-esbuszcsaládotisbeleértve.Gyalogelérhetőközelségbentalálhatóiskola,óvoda,orvosirendelő.Bevásárlásainkatkisboltokbanésszupermarketekbeniselvégezhetjük.

ÉPÜLETJELLEMZŐI:
Atéglaépítésűsátortetőstársasházaszázadfordulónépült,4szintesésliftes.Aházban20lakástalálható,vegyeskorosztálylakja.Állapotamindesztétikailagmindgépészetilegjóállapotúnakmondható.AházbantalálhatógázvezetéketDecemberbencseréltékki,illetvefolyamatosankarbantartják.


LAKÁSJELLEMZŐI:
Alapterülete89nm+4nmerkély.Aközelmúltbanteljeskörűenfelújításrakerültazingatlan,amelyatársasházelsőemeleténtalálható.Alakásutcainézeténekésdélitájolásánakköszönhetőenvilágos.Abejáratiajtónbelépveazétkezőskonyhábaérkezünk.Innentovábbhaladvajutunkbeaháromkülönnyílószobába.Akisebbikszobagalériázottésudvarranéz.Amásikkétszobautcáranéz,anagyobbikalapterületűerkélyes.Afürdőbenkádészuhanyistalálható,deezenkívülkialakításrakerültegykülönWCis,mindkettőablakonkeresztülszellőztethető.Nyáronakellemesbelsőhőmérsékletrőlklímagondoskodik.Ahidegtéliestéketpedigaműködőkandallóvaltehetjükhangulatosabbá.Ariasztórendszerkiépítésrekerült,ígyigényeseténcsaktelepítenikellarendszert.Avételártartalmazzaateljesbútorzatot.Azingatlantehermentes,avételárkifizetéseután,azonnalbirtokbavehető.

LAKÁSMÉRETEI:
Teljesméret:89nm+4nmerkély
-Szoba:24nm
-Szoba:15nm
-Szoba:13nm
-Fürdő:5nm
-Wc:1nm
-Konyha:29nm
-Erkély:4nm
Belmagasság:2,7m

MŰSZAKIFELSZERELTSÉG:
Afűtéstésamelegvizetcirkókazánbiztosítja.Alakásbanhitelesítettvízóranincs.Akonyhábanésazerkélyesszobábanpadlófűtéstalakítottakki.

KÖLTSÉGEK:
-Közösköltség:18.200Ft,amelymagábafoglaljaakorlátlanvízfogyasztást,acsatornadíjat,felújításialapot,atakarítást,aszemétdíjat,aközösvillanyfogyasztást,aközösképviseletdíjátésabiztosítást.


PARKOLÁS:
Aházelőttiközterületenkényelmesésbiztonságoslehetőségnyílikaparkolásra.

Irányár:57,5MFt


Amennyibentetszettahirdetés,ésmegnéznemégnéhányhasonlóingatlant,tekintsemegaLotusHousetovábbikínálatát,ésválogassonközel1000Budaiingatlanunkközül!

Extrák

 • Beépített szekrények
 • Alacsony fenntartási költség
 • Lift

Hasznos helyek a közelben - Budapest, Budapest

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Gellérthegy, XI. kerület, ingatlan, eladó, lakás, 89 m2, 57.500.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Lotus House Ingatlaniroda
 • Lotus House Ingatlaniroda

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok