Egy ház, melynek stílusa van!, 33 000 000 Ft

Pest megye, Fonyód

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Egy ház, melynek stílusa van!

Ingatlan adatai

  • Ár: 33.000.000 Ft

Leírás

A panorámás saroktelken lévő cseréptetős, vályogtéglából készült épület a fonyódi dombon található, ahonnan rálátás van a Keszthelyi-öbölre. A házban 4 parkettás szoba, 25 m2-es nappali, konyha, főzőfülke, 2 fürdőszoba és 2 külön wc található. A terasz 20 m2-es. 2 nagy szoba egybenyitható, a ház alkalmas akár 20-25 fő étkeztetésére ill. szállásolására is. A fűtés gáz-konvektorral és villanykályhával megoldott. Az ingatlan az önkormányzat által védett épület, felújításra szorul. Az udvar parkosított, szökőkúttal díszített. A telken garázs, és a házhoz tartozó udvari bejáratú szoba is található. Cégeknek, vagy akár befektetés céljából is ajánljuk. Az ingatlanra mikrovállalkozási támogatás igénybe vehető, pályázatírásban segítünk.
Amennyiben nálunk vásárolja meg ezt az ingatlant, akkor kedvező áron elkészítjük az Adásvételi Szerződését, és INGYENES hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Referencia szám: 637 | Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Pest megye, Fonyód

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Egy ház, melynek stílusa van!

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Palotaváros kft
  • Palotaváros kft

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok