River Cootage lehetőség Egerágon, 7 900 000 Ft

Pécsi kistérség, Egerág

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


River Cootage lehetőség Egerágon

Ingatlan adatai

  • Ár: 7.900.000 Ft

Leírás

Pécstől 15 km-re, csendes kis faluban, Egerágon eladó egy mesés kis parasztház 2450 négyzetméteres sík, gyümölcsfákkal teli kerttel. A ház vegyes falazatú, vályogból és téglából épült. A tető jó állapotban van, az elektromos vezetékeket kicserélték, a fűtés vegyes tüzelésű kazánnal működik, a gáz is be van vezetve a házba. Az épület lakórészének két bejárata van, az egyik a konyhára, a másik a középső szobára nyílik. Az ablakok, ajtók fából készültek. A lakótér 95 négyzetméteres, három egymásba nyíló szoba, tágas konyha-ebédlő, fürdőszoba, külön wc található benne. A vizesblokk mögötti fal a pajtával szomszédos, melyet össze lehetne nyitni az épület elülső felével, tovább bővítve az életteret.
A faluból rendszeres buszjárattal Pécs könnyen elérhető, de helyben is megtalálható minden infrastruktúra: iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, stb. A telek méreténél fogva kiválóan alkalmas gazdálkodásra, kertészkedésre, önellátó életmód kialakítására.
Az ingatlan irányára 7,9 M Ft.
Referencia szám: 2770 | Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Baranya megye, Egerág

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

River Cootage lehetőség Egerágon

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Domino Ingatlan
  • Domino Ingatlan

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok