Ingatlan, kiadó Üzleti ingatlan, 1.501 m2, 0 Euro

Budaörsi kistérség, Biatorbágy

  • 1501

Biatorbágy, Budaörsi kistérség, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 1.501 m2, 0 Euro

Ingatlan adatai

  • Ár: 0 Euro
  • Üzleti ingatlan típusa: Iroda
  • Alapterület: 1501

Leírás

1501 m2 - WestLog Irodák

A WestLog Distribution Center Budapest központjától 19 km-re, az M1 autópálya mentén helyezkedik el, közel az M0 körgyűrűhöz és M7-es autópályához.
Ahogy a létesítmény új neve is utal rá, a Pest megye nyugati részén fekvő Biatorbágy közlekedési viszonyainak köszönhetően gyorsan bővülő kereskedelmi-, szállítási-, ipari övezetté vált az elmúlt években. Nemzetközi szállítmányozási jelentősége nagyban köszönhető az országon áthaladó négy transzeurópai folyosónak, de speciálisan az Ausztriát és Észak-Dunántúlt Budapesttel összekötő autóút- és vasútvonalaknak. A WestLog DC egy modern logisztikai elosztóközpont, 15 hektáros területen létesített zöldmezős beruházás. Logisztikai szemszögből ez egy ideális hely mind a hazai, mind a regionális (közép- kelet-európai) szolgáltatásokhoz.
"Minden egy fedél alatt" koncepció: logisztika, raktározás, "cross docking", csomagolás, high-tech operáció, értéknövelő szolgáltatások és irodai adminisztráció.

Bérleti díj: 4-7 euro/m2/hó+áfa.

Azonosító: NRGIR95
Referencia szám: NRGIR95 | Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Pest megye, Biatorbágy

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Biatorbágy, Budaörsi kistérség, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 1.501 m2, 0 Euro

Jelöld meg, miben segíthetünk:

NRG Online Media
  • NRG Online Media

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok