Ingatlan, kiadó Üzleti ingatlan, 198 m2, 336.600 Ft

Győri kistérség, Győr , Belváros Városrész

  • 5
  • 198

Belváros, Győr, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 198 m2, 336.600 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 336.600 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Iroda
  • Alapterület: 198
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Jó

Leírás

BEMUTATÁS:

Az irodaépület GYŐR BELVÁROSÁNAK KÖZPONTI RÉSZÉN helyezkedik el, a sétáló utcával párhuzamos, nagy gyalogos forgalmú utcában, bankok, éttermek, üzletek, posta és színház közvetlen szomszédságában, néhány száz méterre a vasúti és buszpályaudvaroktól, parkolóházaktól.

A hat szintes irodaházban többek közt közismert bank, biztosító társaság regionális központja, állami szervezet, stb. találhatók.

198 M2 ALAPTERÜLETŰ IRODACSOPORT

Az irodaegység teljes átalakítása és felújítása a közelmúltban fejeződött be, beleértve a gipszkarton falazatot, burkolatokat, elektromos rendszert és világítást, fűtési és hűtési rendszert, vizes blokkot és konyhát.

Az alaprajzon láthatóan a központi folyosóról különböző méretű irodaegységek nyílnak jobbra és balra. Ezek egyesíthetők és szakaszolhatók akár további belső ajtók elhelyezésével, az igényekhez illeszkedő rugalmas térkialakítást téve lehetővé, akár egyetlen nagy, vagy több kisebb terület bérlői számára.

A VIZESBLOK k és a KONYHA kerámia burkolattal vannak ellátva, a belső irodaterek padlószőnyeg burkolattal rendelkeznek. Az irodák fénycsöves világítótestekkel szereltek, és KLÍMATIZÁLTAK . Az utca felöli oldalon nagy felületű Velux ablakok vannak elhelyezve, míg belső udvar felöl nagyméretű normál ablakok találhatók.

Az irodaegységekhez FÉRFI ÉS NŐI MELLÉKHELYISÉG ÉS MOSDÓ , valamint MELEGÍTŐ KONYHA közös használata tartozik.

A fűtés és melegvíz szolgáltatás az irodaszint önálló és új Vaillant kombi gázkazánjáról történik. A közüzemi költségek összességében nagyon kedvezőek.

Azon Bérlőknek ajánlom, akik komfortos, elegáns, gazdaságos irodai körülményekre vágynak, üzleti partnereiket EXKLUZÍV helyen, belvárosi környezetben szeretnék fogadni.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Bízza profikra ingatlanügyeit! 

 
Referencia szám: 76518 | Az elmúlt 30 napban: 1 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Győr-Moson-Sopron megye, Győr

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépj kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Belváros, Győr, ingatlan, kiadó, Üzleti ingatlan, 198 m2, 336.600 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Nem vagyok robot:
Nyitott Ház Kft. Openhouse Győr
  • Nyitott Ház Kft. Openhouse Győr

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok