Ingatlan, eladó ház, 75 m2, 4.350.000 Ft

Kadarkúti kistérség, Bárdudvarnok , Belterület Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Belterület, Bárdudvarnok, ingatlan, eladó, ház, 75 m2, 4.350.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 4.350.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 75
  • Telekterület: 6555
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Felújításra szorul
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

A Genius 99 Ingatlanközvetítő Kaposvári irodája eladásra kínál Bárdudvarnokon egy 75 m2-es felújítandó tégla családi házat melyhez 6555 m2-es telek tartozik.
Bárdudvarnok Kaposvártól alig tíz kilométerre délnyugati irányban a belső-somogyi dombok egyik legszebb részén, a Zselici Tájvédelmi Körzetben, illetve annak határán terül el. Bárdudvarnok térségének domborzatára a szelíd dombok és lankás völgyek váltakozása jellemző. Erdőségben gazdag a terület. A gyönyörű táj, a természetes és mesterséges tavak, tiszta vizű patakok ideális környezeti adottságokkal bírnak a felüdülésre vágyóknak, az egészséget védő és a kulturális értékeket hordozó újszerű vállalkozásoknak. A község pazar természeti környezete a kiemelkedés záloga is egyben, hiszen a vezetők a turizmust látják a legnagyobb falufejlesztő eszköznek. A falusi turizmus meghonosítása jövedelmet biztosíthat a helybelieknek. Gondoljunk csak a Kassai lovastanyára, a petörkei rekreációs vízi parkra, vagy a bányai üdülőfalura. Ezek kerékpárutakon is megközelíthetőek, a gyerekeknek pedig szabadtéri játszótereket alakítottak ki.
A telek nagysága, elhelyezkedése miatt kitűnő lehetőség állattartásra, turisztikai illetve mezőgazdasági vállalkozásra. Ha arra vágyik hogy nyugodt környezetben, mégis nem messze a várostól élje mindennapjait, akkor éljen ezzel a lehetőséggel!

Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és a weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 4,35 M Ft. Érd: 82/414-110, 70/9494-595 http://genius99.hu/csaladi-haz-bardudvarnok-belterulet-elado/3372 Azonosító: 11703


A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható.

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.
Referencia szám: 6705152 | Az elmúlt 30 napban: 14 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Somogy megye, Bárdudvarnok

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Belterület, Bárdudvarnok, ingatlan, eladó, ház, 75 m2, 4.350.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Genius 99 Ingatlanközvetítő Bt.
  • Genius 99 Ingatlanközvetítő Bt.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok