Ingatlan, eladó ház, 200 m2, 32.900.000 Ft

Szombathelyi kistérség, Balogunyom

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Balogunyom, Szombathelyi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 200 m2, 32.900.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 32.900.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 200
  • Telekterület: 3633
  • Szobák száma: 7
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Gázfűtés
  • Emeletek száma: 2

Leírás

Szombathely közvetlen szomszédságában, Balogunyom csendes részén ajánlok megvételre egy igazán egyedi családi házat.
A 2000-ben épült, K-Ny-i tájolású ingatlant tulajdonosa úgy álmodta és építette meg, hogy az magán hordozza a paraszt barokk jegyeit. A 38-as Porotherm téglából épült házba minőségi, fa nyílászárók kerültek beépítésre. A falat kívülről hőszigetelő vakolat védi, a ház teteje cseréppel fedett.
Az ingatlanba egy 25 nm-es, fedett, fagyálló padlólappal burkolt tornácon keresztül juthatunk be.
Balra a 2 hálószoba található. Mellette egy külön WC, és a fürdőszoba, amely kádat és zuhanyzót, valamint egy WC-t és bidét tartalmaz. Az előszobából jobbra nyílik egy rendkívül tágas nappali és étkező. A konyhából a kamrába és a háztartási helyiségbe jutunk. A háztartási helyiségben található a gázkazán, továbbá ezen keresztül közelíthető meg a 40 nm-es, dupla garázs.
A ház gáz központi fűtésű. A 2 hálószobában radiátor, a többi helyiségben padlófűtés van. A nappaliban lévő fa tüzelésű cserépkályha nem csak hangulati elem, de rendkívül jól befűti a teret.
Az előszobából lépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol újabb lakótér kialakítására van lehetőség. A mostani tulajdonos ennek kétféle funkciót is álmodott. Nagyobb család esetén egy külön lakás alakítható ki, de akár falusi turizmus céljára is kitűnő. A tetőtérbe már beépítésre kerültek az ablakok és felvezetésre kerültek a szükséges csövek és vezetékek. A terek elosztása viszont már az új tulajdonosra vár. Így a két szint teljes területe kb. 200 nm lesz.
A ház biztonságáról riasztó gondoskodik, a padlóba beépítésre került a központi porszívó csőhálózata.
Már az utcáról is látható a gondozott, parkosított kert egy része, de teljes látványát csak belül mutatja meg. A 3633 nm-es kert igazi botanikai arzenál. Az előkertben virágok és évelő növények, a ház mellett szőlő, mögötte konyhakert. A pihenőkert ligetes, díszbokros, számos fenyő és tujafélével beültetett. A telek hátsó felében bőségesen termő gyümölcsfák állnak. A kert egy másik nagy ékessége a 200 nm-es kerti tó. Vízét kút adja, de a ház esővize is ide van belevezetve. A tó koi pontyok és apróbb halak lakóhelye. Nyáron tavirózsa pompázik a víz felszínén.
A pihenőkertben piknikezési lehetőség biztosított. A gyerekek saját épített homokozóban játszhatnak, de még a házi kedvenc kutyusnak is saját birodalma van.
Ha Ön is ilyen idilli otthonról álmodik, akkor hívjon!

HZ304183
Referencia szám: HZ304183

Hasznos helyek a közelben - Vas megye, Balogunyom

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Balogunyom, Szombathelyi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 200 m2, 32.900.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

ZOLIMMO Ingatlan Kft
  • ZOLIMMO Ingatlan Kft

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok