Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 240 m2, 75.000.000 Ft

Siófoki kistérség, Siófok , Balatonszéplak Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Balatonszéplak, Siófok, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 240 m2, 75.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 75.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Üzlethelyiség
  • Alapterület: 240
  • Telekterület: 611
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Siófokon Ezüstparton, forgalmas helyen, eladó egy 3 szintes elegánsan berendezett és felszerelt panzió épület, ahol tágas szobák és apartmanok fogadják a nyaralókat a siófoki City Cartel ajánlásával.

A második emelet kialakítása lehetővé teszi nagyobb társaságok, családok számára is a nyaralást. Mindkét szinten minden szobához külön fürdőszoba, illetve emeletenként egy felszerelt konyha található.
Az épületben a tágas hálószobák és apartmanok elegánsan berendezettek, a szállást és étkezési célokat szolgáló helyiségek minden szükséges eszközzel ellátottak, a panzióban a vendégek kényelmét szolgáló jó felszerelt fitness helyiség is helyet kapott.

A Balaton part közelsége kb. 150 m, az épület frekventált elhelyezkedése, nagyon jó lehetőség az idegenforgalomban vállalkozni szándékozók számára.
A panziónak kialakult vendégköre, segíteni tudja a leendő új tulajdonosokat egy sikeres vállalkozás indításához és eredményességéhez.

Az épület műszakilag kifogástalan állapotban van, a megegyezésen alapuló vételáron túl, semmilyen komolyabb költségekkel járó ráfordítást nem igényel.
A tulajdonosok vendéglátó és idegenforgalmi szakemberek, a panziót teljes berendezéssel és felszereléssel bocsájtják a vevők rendelkezésére.

Az épületet olyan vevőinknek ajánljuk, akik eldöntötték, hogy az idegenforgalom és vendéglátásnak ebben a szegmensében kívánnak vállalkozni.
Az épületen belül a működtető családnak, a földszinten önálló lakása is van, amely akár eredeti funkciójában maradhat, vagy a panzió kapacitásnövelésére is átalakítható.
Az épület nagy forgalmú utcafrontján kiskereskedelmi tevékenységgel működtettet üzlethelyiség kapott helyet.

További információkért írjon, vagy hívjon az alábbi elérhetőségeim egyikén!

Irodáink:
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza)
8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.
Referencia szám: 17100535 | Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Somogy megye, Siófok

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Balatonszéplak, Siófok, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 240 m2, 75.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Prime Homes Kft.
  • Prime Homes Kft.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok