Ingatlan, eladó 1 m2, 6.000 Ft

Székesfehérvári kistérség, Székesfehérvár , Alba Ipari zóna Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


Alba Ipari zóna, Székesfehérvár, ingatlan, eladó, 1 m2, 6.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 6.000 Ft
  • Alapterület: 1

Leírás

T-000308. Alba Ipari Zónában 25000nm össz területű ingatlanból különböző méretű ipari területek eladók.
Az alapítók 1997-ben kapták meg az Ipari Zóna címet. Az iparterületen 70 társaság rendelkezik ingatlannal, a jelenleg működő 54 cég pedig közel 1200 főt foglalkoztat.
A dinamikusan fejlődő ipari területen a villamos energia és gázszolgáltatás biztosítható, a gerincvezetékek kiépítésre kerültek. A csapadékvíz elvezetése zárt és nyílt csatornában történhet, külön engedélytervek alapján. Az ivóvíz és tüzivíz hálózat, illetve a szennyvízvezeték rendszer részben kiépítésre került, a befejezés az út kiépítésével összhangban történik.
A jelenleg hatályos Helyi Építésügyi Szabályzat szerint az iparterületen 50 %-os beépítéssel, max. 15 m homlokzatmagassággal, 20 % zöldfelületi mutatóval engedélyezett a beépítés. Az iparterület környezetvédelmi szempontból is megfelel a követelményeknek.
Az alapító társaság a fejleszteni szándékozó cégek számára segítséget nyújt támogatások pályázatához, e téren számos cég részesült már telephely-fejlesztési támogatásban. További szolgáltatást kínál még tervezésben, engedélyeztetésben, kivitelezésben, illetve igény szerint területgondozás, őrzés-védelem, étkeztetés, takarítás, stb. területeken. Iá: 6000-6500 Ft/nm+áfa.
Referencia szám: T-000308 | Az elmúlt 30 napban: 0 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Fejér megye, Székesfehérvár

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépjen kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

Alba Ipari zóna, Székesfehérvár, ingatlan, eladó, 1 m2, 6.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Marcz Kft.
  • Marcz Kft.

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok