Ingatlan, eladó Üzleti ingatlan, 377 m2, 48.000.000 Ft

Tatabányai kistérség, Tatabánya , 6-os telep Városrész

Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged? Segítünk! Számolj velünk!


6-os telep, Tatabánya, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 377 m2, 48.000.000 Ft

Ingatlan adatai

  • Ár: 48.000.000 Ft
  • Üzleti ingatlan típusa: Üzlethelyiség
  • Alapterület: 377
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

Leírás

Az ingatlan Tatabánya város keleti részén, az óvárosi és felsőgallai lakóterület között tervszerűen kialakított ipari-kereskedelmi övezetében található. Környezetében építőanyag kereskedelmi, kézműipari, szállítmányozó vállalkozások működnek.

Az infrastruktúra hiánytalan: víz, villany, csatornahálózat, gáz, telefon, internet lefedettség biztosított.

Közúton jól megközelíthető, főút mentén fekszik. Az ingatlan telkén ingyenesen lehet parkolni. A helyi autóbuszjáratok megállói közvetlen közelben vannak, a 100-as út csatlakozás fél km-re, az M1-es autópálya csatlakozás 1,5 km-re van.

Az 1285 m2-es területű ingatlanon egy 250 m2 befoglaló méretű, 377 m2 összes szintterületű kétszintes főépület, valamint egy 119 m2 befoglaló méretű, 104 m2 hasznos területű raktár, garázs épület van, az udvar szilárd burkolatú, gépjármű forgalom részére kifogástalan állapotban. A zárt betonkerítés, benne a fém kapukkal vagyonvédelmi szempontból tökéletesen megfelelnek.

A főépület földszintjén ügyféltér, árubemutató, valamint iroda, raktár és szociális helyiségek, a második (tetőtér) szinten bemutató termek tárgyaló és iroda helyiségek vannak, üzlet, iroda és lakás céljára is hasznosítható.
Az épület kívül-belül kifogástalan műszaki állapotban van, a homlokzat, tető, épületgépészeti vezetékek, berendezések és burkolatok 2004-ben felújításra kerültek. A helyiségek burkolata a rendeltetésnek megfelelő, igényes kerámia parketta és szőnyegpadló, a radiátoros központi fűtés saját gázkazánnal működik.
A garázs, raktár épület is teljesen újszerű állapotú, rendeltetésének megfelelően használható.
Ez a jól megközelíthető, teljes közművel ellátott, jó műszaki állapotú ingatlan kis- és közepes nagyságú vállalkozási tevékenységre és részben lakás céljára is hasznosítható.

TISZTELT VÁSÁRLÓ!
Ne döntsön nélkülünk! Hálózatunk több, mint 30. 000-es ingatlan kínálatából segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Hitel Centerünknek köszönhetően irodáinkban egy helyen elérheti 20 bank kínálatát. Kollégáimmal együtt díjmentes tanácsadással, ajánlat készítéssel és ügyintézéssel állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó ingatlanról, hitelről, biztosításról, vagy lakás célú megtakarításról. Jövedelempótló biztosításunkkal, már havi 1500 Ft-tól kivédheti a munkanélküliség vagy keresőképtelenség kockázatát.

TISZTELT ELADÓ!
Forduljon hozzánk bizalommal! Kiterjedt ügyfélkörünkkel és több éves piaci tapasztalatunkkal jelentősen hozzá tudunk járulni az értékesítés sikeréhez. Országos hálózatunk több, mint 600 tanácsadó munkatársával azon leszünk, hogy ingatlanára mielőbb vevőt találjunk. Átvállaljuk Öntől az értékesítés minden feladatát és megelőlegezzük azok költségét is. Ön csak akkor fizet, ha munkánk eredményes. Közreműködésünkkel kényelmesebben, gyorsabban, biztonságosabban fog a pénzéhez jutni.
Referencia szám: UZ001553 | Az elmúlt 30 napban: 2 érdeklődés

Hasznos helyek a közelben - Komárom-Esztergom megye, Tatabánya

Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Útközben, a legközelebbi üzletben megvásárolhatod a tízórait. Válaszd ki, mire vagy kíváncsi: közlekedés, iskolák, bölcsődék, üzletek.

Lépj kapcsolatba az ingatlan hirdetőjével!

6-os telep, Tatabánya, ingatlan, eladó, Üzleti ingatlan, 377 m2, 48.000.000 Ft

Jelöld meg, miben segíthetünk:

Nem vagyok robot:
Tarel Ingatlanforgalmazó Kft
  • Tarel Ingatlanforgalmazó Kft

Adataidat bizalmasan kezeljük. A személyes adatok védelméről itt olvashatsz.

Hasonló ingatlanok