Egy szó szerint szédítő, csillaghegyi lakás könyv mániásoknak!

Egy szó szerint szédítő, csillaghegyi lakás könyv mániásoknak!

Bár tulajdonképpen egy ólomkatona vagy LEGO győjtemény sem mutatna rosszul, a meglehetősen szokatlan kialakítású, luxus családi ház henger alakú termében. Tériszonyosoknak a nézelődést csak saját felelősségre ajánljuk!

A 7 szobás álom otthon Buda III. kerületében, a méltán népszerű Csillaghegy zöldövezetében, a Rókahegyen található. A természetvédelmi övezet mellett található, különleges luxus családi ház ára 169,9 millió. Könymolyoknak és/vagy az érdekes megoldások szerelmeseinek azonban mindenképp megéri az összeg.
“Az eredeti ötletek, a minőségi kivitelezés és az igényes enteriőrök teszik otthonossá, kényelmessé és értékessé ezt a tágas, de a nyeles telek miatt intim parkosított kerttel rendelkező házat. A ház a nagy üvegfelületeknek köszönhetően világos és minden évszakban kellemes. A nappali a kapcsolódó konyhával, könyvtárszobával és nagy teraszon keresztül összekapcsolódó kerttel a társasági és családi együttlétek kiváló színtere.”
A hirdető feltehetően nem állít valótlant, bár tény, hogy szerényen csak 5 kép erejéig enged bepillantást tulajdonába. A privát szféra megóvása érthető. Mi azért még nézelődnénk…Addig is ide kattintva lássuk a medvét házat!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 169.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 362 nm
  • Szobák száma: 7

[Megjegyzés: Prága-rajongóknak beugorhat a fővárosi közkönyvtár gyönyörű installációja, amiben egyébként többek között az Egri csillagok (Egerské hvězdy) kötet is megtalálható! Ha a fenti házra nem telik, időről-időre gyönyörködjünk legalább a cseh csodában!]

A prágai városi könyvtár előtere

ko2

ko3