Top 10 eladó műemléki épület, amelyben akár dolgozhat is!

Top 10 eladó műemléki épület, amelyben akár dolgozhat is!

Mindig is arra vágyott, hogy munkahelye patinás környezetben legyen? Unja az álmennyezetet és a szürke padlószőnyeget? Itt van Magyarország legjobb 10, megvásárolható műemléki épülete és ingatlanja, amelyekbe beköltöztetheti cégét. Persze kissé borsos áron…

Budapestet ezúttal kizártuk a böngészésből és inkább a vidéki nagyvárosok kínálatára koncentráltunk. Sok szép dolog jött szembe.

Kőszeg történelmi belvárosában, az 1750-es években épült műemlék épület teljes felújításra szorulva eladó!

mue0

A pécsi Székesegyház szomszédságában található ingatlanban járt Ő császári és apostoli királyi Felsége I. Ferenc József, valamint Frigyes főherceg is. Az épület pezsgőgyártás és borkészítés hagyományát képviseli.

mue

A18. század elején, 1710 tájékán épített, klasszicista stílusú műemlék épület. A teljes felújítás és a kert kialakítása művészettörténész szakmai irányításával és a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal engedélyével történt.

mue1

Az 1920-ban épült ingatlan Cegléd központi részén, a vasútállomás közelében helyezkedik el, a földszinti részeken kereskedelmi és szolgáltató jellegű albetétekkel.

mue2

A műemlék védett épület lakás és étterem funkcióra kialakított, gépesített, felszerelt, több évtizedes múlttal rendelkező ingatlan.

mue3

Az 1900-ban épült ingatlan Veszprém Óvárosának központjában helyezkedik el. Környezetében jellemzően intézményi épületek találhatók, az utcafronti részeken banki, kereskedelmi és szolgáltató jellegű vállalkozásokkal.

mue4

A Móricz-ház egy 1912-ben szecessziós stílusban épült műemlék épület, amely a szegedi Szent István tér déli szegletében emelkedik. Az épületet Móricz József szegedi postai tisztviselő megbízása alapján Raichle J. Ferenc építette 1910 és 1912 között.

mue5

Pécsett, a Lakits Villában (Szabadság u. 34.-ben) kiadó egy 31 m2-es, magas kvalitású iroda egy különleges hangulatú műemlék irodaházban.

mue6