Ön tervez! Új típusú hirdetések: eladó házak alapkőletétel nélkül

Ön tervez! Új típusú hirdetések: eladó házak alapkőletétel nélkül

Különös ajánlatra bukkantunk az Ingatlanbazár oldalán. Új építésű tégla házat kínál eladásra egy cég úgy, hogy az ingatlan még nem áll. Sőt, még az alapkő sincs letéve. Mintha megvehetnénk álmaink ruháját a boltban az első öltés előtt. Sőt, mi mondanánk meg, milyen legyen. A jelenség természetesen nem új, a hirdetés azonban teljesen egyedi az oldalon. Hiába, sosem árt kitűnni a tömegből!

A hirdetés már eleve azzal szembeötlően eltér az átlagtól, hogy a fent látható, figyelmet megragadó, csodaszép ház képét mutatja. Új építésű lakások, házak esetén előfordul a gusztusos látványtervek használata, melyeket aztán az aktuális, általában félkész állapot dokumentációja követ. Itt azonban nincs látványterv, hiszen mi lehetünk azok, akik megmondjuk, milyen is legyen az a bizonyos otthon!

A tervező és kivitelező cég ajánlata bruttó 73.5 nm-re vonatkozik, tetszőleges felosztásban, amely maximum 2+1 félszobát, amerikai konyhát, nappalit és fürdőt foglal magában. Telek nincs az árban. Az emelt szintű fűtés kész ára bruttó: 11 686 000Ft, kulcsrakészen bruttó: 14 627 000Ft. A munkaterület Győrtől Mosonmagyaróvárig terjed.

Kisalföld_08.19

Nem vagyunk meggyőződve róla, hogy az egyébként korrektnek tűnő árajánlatért összejön-e egy, a képen látható szépség, mindenesetre tetszik nekünk a hatásos marketing.

 

További információk a lehetőségról az ingatlanbazar.hu, valamint a pannonalap.hu oldalán!