Ó, azok a csodálatos arányok! 160 nm-es lakás 200 nm-es tetőterasszal, csillagásztól. Kéne?

Ó, azok a csodálatos arányok! 160 nm-es lakás 200 nm-es tetőterasszal, csillagásztól. Kéne?

Eladásra kínálnak egy I. kerületi, csodálatos DUNAI ÖRÖK PANORÁMÁVAL rendelkező tetőteraszos lakást! A ház múltja kifejezetten izgalmas. Jelene pedig azon a tulajdonoson is múlhat, aki kifizeti a 210 milliós vételárat a duplex lakásért! Fotók és kilátás minden mennyiségben!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 210.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 160 nm
  • Emelet: 5. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Cirkó

tet2
“A házat Harkányi Béla, neves csillagászprofesszor építtette, a tervező pedig nem volt más mint Alpár Ignác (aki többek közt a Nemzeti Bank, a Mezőgazdasági Múzeum és a Deák téren álló Anker-palota épületét is tervezte). Természetesen a kor szokásának megfelelően bérpalota volt, vagyis a legtöbb lakást kiadta a tulajdonos, viszont volt rajta valami egészen egyedi dolog, ami az övé maradt: A TETŐTERASZ!

Budapest talán legszebb kilátásával rendelkező épületének legfelső szintjét és tetőteraszát az építési tervekkel együtt kínáljuk eladásra. A terveket Finta Sándor Budapest egykori főépítésze készítette. A duplex lakás 160 nm-en terül el. Ennek folytatása egy 200 nm-es EXKLUZÍV PANORÁMÁJÚ tetőterasz, ahonnan a Lánchídtól a Gellérthegyen át, a Petőfi hídig ellátunk. Amennyiben igény van rá, a tulajdonos vállalja a látványterveken látható luxus lakás és a szaunával, jakuzzival kandallóval, parkosítással kialakított tetőterasz illetve a vásárló igényei szerinti egyedi kivitelezést. (A kivitelezés díja az irányárnak nem része.)”

tet1

tet1a

tet3

tet4

További részletek az alábbi linkre kattintva érhetőek el!