Nyári szerelem: XIV. kerületi, őrületesen zöld, családias területek és lakások!

Nyári szerelem: XIV. kerületi, őrületesen zöld, családias területek és lakások!

Akadnak helyek az ember életében, ahova soha nem vetődik el. Akár a saját, közvetlen környezetében is. Ha valaki fővárosi, nem biztos, hogy ismeri Budapest összes kerületét, annak is minden szegletét. Ma a ragyogó napfényben úszó XIV. kerületben bicikliztünk. Meg is néztük azonnal, hol alapítanánk családot. Mert ennél kevesebb ideális helyszín akadhat, már ha számít a főváros nyüzsgésének közelsége és a zöldövezet is. Megfizethető áron.

Bár rengeteg, összesen 3675 lehetőség közül válogathatunk, mi finnyásan csak a Kertre/parkra néző, legalább 3. emeleti lakásokat néztük meg. Mutatjuk a favoritot. De azért érdemes tovább böngészni! Ízlések és pofonok alapon…

Budapest, XIV. kerület , Nagyzugló Városrész, 64 m2, 32.900.000 Ft

“Tulajdonostól eladó kiváló közlekedés mellett, mégis csendes helyen, 2011-ben teljes körűen felújított, harmadik emeleti, liftes, tégla építésű lakás.
A fűtést szabályozható, egyedi mérős távhő szolgáltatás biztosítja.
A jó lakó közösségű ház folyamatosan karbantartott, nemrég a teljes elektromos hálózat és a tető szerkezet is felújításra került. A lépcsőház reprezentatív, márvány burkolatos.
A világos lakás ablakai D-Ny-i fekvésűek, belső, ősfás udvarra néznek. Az ablakok redőnyösek, szúnyoghálósak. 2 éve inverteres klíma is beszerelésre került.
A vételár részét képezi a konyha beépített gépei és szekrényei és a pincében egy tároló helyiség. A gardrób szekrények megbeszélés tárgyát képezik.

05
A lakás helyiségei:
Előszoba – 2,38 m2
WC – 1,36 m2
Konyha-Étkező: 24 m2
Nappali (Nagy szoba): 19 m2
Kis szoba: 11 m2
Fürdő: 6,3 m2

Az ingatlan per- és tehermentes.”

05a

01

02

03

04

További rengeteg kép az eladó lakásról erre a linkre kattintva érhető el!