Mediterrán ékkő 315 nm-en, 125 millióért

Mediterrán ékkő 315 nm-en, 125 millióért

Az alábbi lakóházat már jó ideje figyeljük. Kifejezetten gusztusos, ízléses darab, azonban egyelőre úgy tűnik, a jelenlegi tulajdonos nem tudja értékesíteni a 125 millió forintért kínált ingatlant. Pedig a látvány nagyon meggyőző. Irány Pinnyéd városrész!

“Mediterrán Luxus Győrben!
Győr-Pinnyéd csendes utcájában, eladó egy kétszintes családi ház, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal.
Tágas terek, intim kert, környezettudatosság és energiatakarékosság jellemzi az ingatlant!
És ez még nem minden!

Egy csodásan parkosított 2050 nm-es telken található ez a rendkívüli adottságokkal rendelkező, mind megjelenésében, mind műszaki tartalmában ritkaságnak számító, színvonalasan kivitelezett, tökéletes állapotban levő mediterrán hangulatú exkluzív családi ház, érett, gyönyörű kerttel, kültéri medencével, mely új tulajdonosát várja.

A 2007-ben saját részre épült családi ház rezsije a legkorszerűbb technikai fejlesztéseknek köszönhetően alacsony, mindez a modern fűtési rendszernek, a napelemeknek, a külső hőszigetelésnek, és a saját kútnak is köszönhető!

A rendkívüli meghittséget árasztó tágas nappali-konyhán kívül az ingatlan 5 szobával rendelkezik, melyek szinte mindegyikéhez saját fürdő és gardrób kapcsolódik.
A földszinten található egy amerikai konyhás nappali étkezővel, 3 szoba, gardróbok, fürdők, összesen 178 nm-en. Továbbá egy 37 nm-es, két autó tárolására alkalmas garázs, valamint egy lenyűgöző méretű, részben fedett, 198 nm-es terasz.
Az emelet teljes értékű, nem tetőtéri, összesen 70 nm. Itt található 2 hálószoba, 2 gardrób és 2 fürdőszoba, valamint 9 nm terasz és 6 nm erkély.

A jelenlegi vételár 125 millió forint.

gyor

gyor1

gyor2

gyor3

gyor5

gyor6

gyor7

További képek és információk az ingatlanbazar.hu oldalán!