Leskelődő: Képek a falról – egy kis erotika egy 109 milliós hirdetésben

Leskelődő: Képek a falról – egy kis erotika egy 109 milliós hirdetésben

Személyes tárgyakkal és festményekkel sokszor találkozhatunk az ingatlanhirdetésekben. Jöjjön egy pikáns verzió egy hárshegyi luxus lakásból. 

Az ingatlan adatai

  • Ár: 109.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 93 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, II. kerületben Hárshegy városrészen helyezkedik el az ingatlan. Tömegközlekedéssel a 29- es busszal könnyedén megközelíthető. A közelben több bevásárlási lehetőség helyezkedik el, megtalálható még orvosi rendelő, iskolák, óvodák, természetvédelmi terület egy hangulatos sétára.
A képek, immár cenzúra nélkül
01b
01a
01

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű 4 lakásos luxus társasház 2006-ban épült. Az építtető nagyon figyelmesen olyan elosztású és minőségű lakásokat készített, hogy a szomszédok semmilyen szinten ne zavarják egymás nyugalmát. Az épület belső részén is látszik, hogy a lehető legjobb minőségű anyagokat használta az építtető. A társasház alatt teremgarázsok találhatók, minden lakáshoz két garázs tartozik valamint közös kondi terem és szauna használatával élhetnek az itt lakók. Az épület kertjét természetesen minden lakó szabadon használhatja.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A keleti tájolású, 93 nm-es, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás és hatalmas teraszos lakás, a 2. emeleten található, mely lifttel kényelmesen megközelíthető. Az igényes burkolatok és beépített bútorok, valamint a fan-coil hűtő-fűtő rendszer teszik egyedivé a lakást. A hidegburkolatok alatt padlófűtés található. A konyhában AEG kerámialapos tűzhely valamint mosogatógép és hűtő található. A fürdőszobában egy zuhanyfülke és egy masszázskád is helyet kapott. A lakás és a ház színekben teljes mértékben passzol egymáshoz. A lakás hőszigetelése kiváló és az összes elektromos fogyasztó energiatakarékos.

02

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 93 nm + 65 nm terasz
– Nappali: 33 nm
– Fürdő: 9,9 nm
– Konyha: 6,8 nm
– Szoba: 13,8 nm
– Szoba: 14,5 nm
– WC: 2,1 nm
– Terasz: 65 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést-hűtést Fan-Coil rendszer látja el valamint padlófűtés található a lakásban.

KÖLTSÉGEK:
– Közös költség: 48.000 Ft, amely magába foglalja fűtés díját, a közös villanyfogyasztást, a wellness részleg üzemeltetési költségét, a közös képviselet díját, a kertészt és a felújítási alapot is.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 12 nm-es saját tároló.

PARKOLÁS:
A lakáshoz két autó részére fenntartott parkoló tartozik a teremgarázsban.

03
04
05
További képek és alaprajz az alábbi linkre kattintva érhető el.