Lenyűgözően tavaszias szálláshely eladó. Mi magunknak akarnánk…

Lenyűgözően tavaszias szálláshely eladó. Mi magunknak akarnánk…

A “szálláshelyként” aposztrofált, eladó ingatlan igazi húsvéti csemege. Valahogy az egész, 2016 júliusában felújított lakás a tavaszi nagy ünnepkört hirdeti. Ettől függetlenül persze egész évben ellaknánk benne. 10 képből álló album a hónap egyik kedvenc ingatlanából, Győrből!

A 115 nm-es, plusz 10 nm-es külső fogadótérrel rendelkező, 56 millióért kínált, jelenleg is működő szálláshelyen két apartman és két szoba kapott helyet, illetve egy raktárhelyiség biztosítja a működéshez szükséges eszközök kényelmes elhelyezését. A tulajdonos célja volt, hogy kényelmes, személyesebb lehetőséget biztosítson mindazoknak, akik többre vágynak egy hotelszobában eltöltött éjszakánál.

A szálláshelynek otthont adó épület félperces gyaloglásra található Győr város sétálóutcájától, kétperces sétára a Széchenyi tértől, míg a buszpályaudvar és a vasútállomás 800 méterre helyezkedik el az ingatlantól.

Az ingatlan a tulajdonos más jellegű elképzelései miatt vált eladóvá, de jelenleg is folyamatosan üzemel és vonzza a látogatókat. Megegyezés esetén a jövőbeni foglalások is átadásra kerülnek.

kisalfold_04-14

Mi persze magunknak akarnánk megtartani a 4 szobát. De megértjük, ha valaki tovább viszi a kecsegtető vállalkozást. Csak hát jó lenne itt ébredni és kényelmesen elkávézgatni…

kisalfold_04-14b

További 10 ragyogó fotó az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! Megéri megnézni. Bár fájni fog érte a szívünk, hogy nem lehet a miénk…