Lakás Pesten 386 millióért? Mutatjuk.

Lakás Pesten 386 millióért? Mutatjuk.

Váci utca, Vörösmarty tér, 214 nm, belső kétszintes, teljes körűen és magas minőségben felújított kuriózum várja új tulajdonosát. Ilyen paraméterekkel csodálkozunk még az áron…? 

Az ingatlan adatai

  • Ár: 385.960.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 214 nm
  • Emelet: 5. emelet
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Budapest szívében a Váci utca és a Vörösmarty tér szomszédságában, különleges adottságokkal rendelkező, igazán EXKLUZÍV, belső kétszintes, teljes körűen és magas minőségben felújított, KURIÓZUM lakás egy KÍVÜL-BELÜL FELÚJÍTOTT, kiváló lakóközösségű ház 5. emeletén!
Az 5 szobás lakás lenyűgöző 214 m2-es lakóterületét két 12 m2 nagyságú terasz teszi teljessé, ami kellemes kikapcsolódást biztosít leendő tulajdonosának legyen szó akár egy romantikus vacsora elfogyasztásáról akár egy grill ebéd elkészítéséről.
Az új tulajdonos kényelmét a lakás energia felhasználási hatékonyságát és szórakoztató elektronikát irányítani képes SMART HOME intelligens technológia szolgálja.
01
A felső szintről panoráma tárul elénk a Gellérthegyre/Citadellára. Az egész lakás csodálatosan világos, reggeltől-estig körbe süti a nap. A tulajdonos 2017. évi befejezéssel teljes körű, igényes, magas minőségű kivitelezést végez, belsőépítész tervei alapján. Az exkluzív minőségű hideg és meleg burkolatok, egyedi tervezésű és készítésű beépített bútorok, ajtók, szaniterek, csaptelepek, világító testek és villanykapcsolók. Fűtéséről modern cirkó készülék gondoskodik. Minden fogyasztás egyedi módon mérhető.
A terveknek megfelelő a BELSŐ KIALAKÍTÁS JELENLEG IS TART, ami lehetővé teszi a lakás színvilágának és burkolatainak egyéni kiválasztását, így pontosan olyan lakókörnyezet alakítható ki, amire Önnek szüksége van.

00
01a
02
02a
02b
02c
02d
02e
02f
02g
02h
03
04
További információk az eladó luxus otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!