Kilátással a Parlamentre: otthonok politika rajongóknak!

Kilátással a Parlamentre: otthonok politika rajongóknak!

Az V. kerület számos területe vonzó a lakosok számára. A Parlament közelsége azonban sokakat még a szokottnál jobban is megbolondít. Az elvakult hívek – vagy épp a taktikus ellenlábasok – számára kikerestünk három lenyűgöző otthont, ahonnan egy jó messzelátóval akár minden nap láthatják országunk vezetőit. Az árak sajnos borsosak. De hát ki sajnálná azt a pár száz milliót a honatyák és az Országház látványára?

145 m2, 275.536.660 Ft

Egy gyönyörű, a század fordulón épült, teljesen felújított liftes házban, tetőtér ráépítéses, új Penthouse 5 csillagos LUXUS lakás, mely belső 2 szintes, 145 m2 , 4 szoba, 2 teraszos, (az egyik tetőterasz 43 m2) , hatalmas nyílt terekkel rendelkező, óriási belmagassággal és jó elosztással eladó a Parlament közelében. Az amerikai konyhás nappali teljesen felszerelt és gépesített, fényes és tágas, valamint, az összes hálószobához saját fürdőszoba tartozik.

Bors_08.18a

223 m2, 275.536.660 Ft

Gyönyörű századfordulós épületben, teljesen felújított liftes tetőtér beépítéssel új Penthouse, belső 2 szintes, 223 m2-es, 5 szobás, dupla teraszos, (az egyik tetőterasz 75,9 m2) luxuslakás, nagy nyílt terekkel, hatalmas belmagassággal és jó elosztással eladó Parlament mellet. Az amerikai konyhás nappali teljesen felszerelt és gépesített, fényes és tágas, valamint mind a hálószobához saját fürdőszoba tartozik. A lakás igényesen bútorozott. Befektetésnek is kiváló, a bérleti díj 3 400 EUR/hó.

Bors_08.18b

226 m2, 220.000.000 Ft

A Parlament mellett a Falk Miksa utcában egy polgári ház 6.emeletére újonnan épült 240 (nettó 226) nm-es plusz 145nm teraszok, belső 2 szintes lakás, fölötte a csak a lakáshoz tartozó 110 nm-es panorámás terasszal eladó. Az ingatlan 2 lakássá választható, így két db 2 szintes lakást kapunk, amelyek külön bejárattal rendelkeznek és az összes közmű (víz,gáz,villany) mindkét lakrészben külön mérőórás. A lakrészek eltérő beosztásúak, mindegyikhez külön-külön is tartozik egy-egy terasz, légkondicionálás, riasztó, elektromosan működtethető redőnyök ,az egyikben kandalló is található! Dupla komfortosak, kád és zuhanyzó egyaránt van. Vadonatúj a gépészet is. Az elektromos ajtóval működő üveg tetőajtón keresztül mindkét lakásból külön kijárattal lehet feljutni csak a lakásokhoz tartozó 110 nm-es panorámás tetőteraszra, ahol vízkiállás is van. A tetőtérben tovább 140nm bővülési lehetőség van!

Bors_08.18c