Ház, aminek múltja van. Árak és egy kis helytörténet egy 130 milliós, gyönyörű épület kapcsán

Ház, aminek múltja van. Árak és egy kis helytörténet egy 130 milliós, gyönyörű épület kapcsán

A “szfinxes ház” jelenleg egy “barber shopnak” ad otthont, de volt itt fagylaltozó, vagy épp Finom Falatok étkezde is. Egykor pedig a Korona vendégfogadó várta vendégeit a szebb napokat is látott épületben. Múltidézés a regigyor.hu oldalának segítségével, és persze a jelenkori ajánlat, az ingatlanbazar.hu hirdetése alapján!

Ki ne szeretné Győr belvárosát, azon belül is a – jelenleg épp – Kazinczy után elnevezett sétálóutcát? A sárga színű, “ közepes állapotú építmény” sokunk kedvence. Most új gazdát keres, jelenlegi ára 130 millió forint. Mindez talán nem is olyan sok egy ilyen régi kincsért, ilyen helyen.

Az épület eredetéről ragyogó információkat olvashatunk a regigyor.hu oldalán, ráadásul csodás, 80-as években készült fotók között is szemezgethetünk. Miközben az ingatlanhirdetés képe a mai állapotot mutatja. És hogy mit kaphatunk 130 millióért?

Győr-Belváros rendkívül kedvelt sétálóutcájában, 646 m2-es összközműves telek, és azon meglévő közepes állapotú építmény eladó. A 646 m2-es telekre 1.600 m2-es építmény (fsz. + emelet + tetőtér + meglévő pincerész) építhető vagy a meglévő építmény 1.600 m2 nagyságúra alakítható. Meglévő építmény pincerésze 249 m2.

Ár: 130.000.000 Ft

A fenti ÁR az 1.600 m2-es megtervezett építmény TERVDOKUMENTÁCIÓIT IS TARTALMAZZA! (6 db. üzlethelyiség, 10 db lakás + pincehelyiség)”

Forrás: regigyor.hu

Forrás: regigyor.hu

További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!