Három hirdetésfotó sorozat, amiről nem hisszük el, hogy ugyanazt a luxus házat mutatja be

Három hirdetésfotó sorozat, amiről nem hisszük el, hogy ugyanazt a luxus házat mutatja be

Egy ház, három hirdetés: elképesztő tud lenni a különbség egy-egy fotó kapcsán. Pedig ugyanarról a 195 milliós, budakeszi ingatlanról van szó. Cserkészbecsszóra! Ön melyik képsorozatnak és hirdetésnek hisz?

Eltérés nem csak a fotók minőségében, hanem az alapterületben is megmutatkozik. Míg az egyik oldalon 550 nm-es, addig a másik kettőn 601 nm-es a 195 millió forintért kínált ház. A három, erősen eltérő felfogású hirdetést itt tudja elérni és összehasonlítani.

Színek és fények, kicsit másként

9653034-4

fot

fot1

A konyha sem ugyanolyan, ha profi fotózza

fot2

fot3

És persze a hirdetés szövege sem azonos.

A minimalista

“A 2002-ben épült, ma is újszerű luxus villa parkosított kertben, minőségi lakótérrel, belső uszodával, szaunával, boros pincével 195 millió forintos irányáron eladó. A díjnyertes kúriából kitekintve zöldövezeti panoráma tárul elénk. Egyedi tervezés, különleges minőség, csábító ajánlat; győződjön meg róla! Jó példa arra, hogy hivalkodás nélkül is lehet kiváló minőséget teremteni élhető és fenntartható környezetben.”

10366803-3

A részletes, elegáns

“Látogatónk a földszinten érkezik meg a házba. Itt található két konyha, a nyitott amerikai konyhából nyílik egy kisebb előkészítő konyha melyben egy praktikus kis kamra is helyet kap. Az étkező a konyhával egy légtérben van, innen gyönyörű kilátás nyílik a kertre és a budai hegyekre. Jó időben az étkező a fedett terasszal is kiegészül, itt található a beépített bográcsozó, grillező kemence.

A teraszra a hatalmas belmagasságú, rendkívül impozáns kandallós nappaliból is ki lehet menni. A földszint másik szárnyában van a szülői háló, a gyerekszoba, egy tágas gardrób szoba, itt található a családi fürdőszoba káddal és masszázszuhannyal és a mosókonyha. A hálószoba közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, ezen a részen a ház akadálymentesen is megközelíthető.

10366803-8

A felső szinten két külön bejáratú vendégszoba található, mindkettőben saját gardrób szoba és zuhanyzós vendégfürdő került kialakításra. A könyvtárszoba beépített könyvespolca sok ezer kötetnek ad otthont. Ebből a helyiségből rálátunk az alatta elhelyezkedő nappalira, a ház szívére. A könyvtárszobából nyílik egy hatalmas dolgozó szoba saját fürdőszobával.

Ha a gyönyörű kovácsoltvas korlátokkal díszített lépcsőházban 2 szinttel lejjebb megyünk a wellness oázisba érkezünk. Itt található egy 10×4 méteres beltéri úszómedence, egy 8 fős szauna, hideg vizes merülő medence, zuhanyzó, öltöző, mellékhelyiség és a pihenő, relaxáló tér, ahol egy hatalmas cserépkályha is helyet kapott, valamint innen közelíthető meg az uszoda mellett kialakított intim napozóhely is. Ha a relaxáló térből pár lépcsőn lemegyünk, a borozóban találjuk magunkat. Ennek különleges hangulatát a bontott tégla falak és a kandalló adja meg. A borozóból nyílik egy bor és zöldségtárolásra alkalmas második pincehelyiség is. Az uszodával egy szinten található a télikert mely a házban és kertben lévő különleges és egzotikus növények téli lakóhelye, egy szerszámos és fatároló és egy kétállásos garázs is. Az épület föld alatti része ad otthont az épületet kiszolgáló gépészetnek, ez még egy szinttel lejjebb található.

10366803-10

A kertet sok tucat fa, bokor és örökzöld díszíti, hűen tükrözve a tulajdonosok természet iránti szeretetét. A kert hátsó részében található egy játszótér csúszdával, hintával, mászókával. A zöld füves rész gyeptéglázott, vakondoktól mentes övezet!
Extra felszereltség: • Vízlágyító rendszer • Központi porszívó • Riasztó- és tűzriasztó rendszer • Cserépkályha • 2 Kandalló • Masszázs zuhanykabin • Beltéri uszoda • Szauna + merülő medence • Grillező • Napozó”

Az informatív

“Budakeszi valódi zöldövezetében, Makkosmária legmagasabban fekvő részén, 1831 nm-es védett kerttel körülvett, br. 635 nm alapterületű organikus villa eladó. Környezetébe harmonikusan illeszkedő, 2001-es építésű, energiatudatos, minden kényelmi és biztonsági igényt magas színvonalon kielégítő lakóház. Külső jegyeiben kellemes, mediterrán stílusú lakóház, szerkezetét tekintve masszív vasbeton épület.

10366803-15
Az épület négy szintre tagozódik, a lakószobák a földszintet és az emeletet foglalják el. Minden szoba apartman jellegű, saját fürdőszobával rendelkezik, külön bejáratú, erkélyes vagy teraszos, gyönyörű kilátással a kertre és környező hegyekre.
A két szinten összesen 6 szoba, egy nappali és egy hall található, továbbá gardróbok, mosókonyha, tágas és világos előtér-közlekedő. A földszintet 95 nm-es, részben fedett terasz öleli körül. A grillező és kemence fedett részen található, akár a téli hónapokban is használható. Két egymásból nyíló konyha van a házban, egy hagyományos kamrával és egy amerikai étkezővel.

A telek terepviszonyait optimálisan kihasználva egy félszuterén és egy pinceszint van a ház alatt. A szuterén szinten van medence (10 x 4 x 1,4 m), a szauna merülő medencével és zuhanyzóval, téli kert terasszal, pihenő szoba valamint műhely és két állásos garázs.
Pince szinten boltíves, nyomatos tégla borítású borospince és bortároló található.
A belsőépítészeti megoldások az egész házban természetszeretetet, otthonosságot és célszerűséget, nemes letisztult ízlést tükröznek.

Az épület hőszigetelt, négy körös fűtése van, két kazánról működik. A fűtést és a komfort érzetet kiegészíti egy hatalmas cserépkályha és két fatüzelésű kandalló. További extra felszereltség: vízlágyító rendszer, központi porszívó, riasztó és tűzriasztó rendszer,100 m3-es ciszterna.
A kertben vegyesen találhatóak örökzöldek és évelő növények, zeg-zugos park és gyerekeknek játszótér.”