Fogós kérdés: de hogyan rendezzünk be egy XIX. századi, elegáns villát?

Fogós kérdés: de hogyan rendezzünk be egy XIX. századi, elegáns villát?

Egy kincset megszerezni, szinte gyerekjáték. Már ahhoz képest, hogy az ember jól gazdálkodjon vele. Egy kincset érő, patinás ingatlan esetében ez a gazdálkodás nem csak az értékesítést, de magát a berendezést is jelenti. Ön hogyan rendezné be, az egyébként mindössze 84.9 milliós pécsi Piacsek-Zsolnay villát?

“Pécs belváros közvetlen közelében, zöldövezetben, sík telken, Mecsekoldal-Szkókóban eladó a XIX. században épült és a Piacsek-Zsolnay családhoz köthető elegáns villa. A patinás épületet 1857-ben vette meg Piacsek Antal, a főépítész fia tervei alapján 1897-ben nyerte el mai formáját, majd 1994-ben teljes egészében felújításra került, megőrizve az eredetiségét, egyediségét, pompáját.

A három szinten 5 szoba és egyedi stílusban pompázó szalon (benne eredeti Zsolnay kandalló), 3 fürdőszoba, és a tetőtér található, melynek egy része gyermek-játszótérnek került kialakításra. Az exkluzív épületben négyállásos garázs, uszoda, szauna található, jakuzzi kialakítható, valamint a napelemes fűtéshez a csatlakozások rendelkezésre állnak. A gyönyörű ingatlanban padlófűtés került kiépítésre a megfelelő hőérzet eléréséhez.

A pazar épületben terjedelmes eredeti Zsolnay relikvia található, melyek egy részét (pl: kandalló, ősi, családi címer, domborművek) a vételár tartalmazza. A jelzőkkel nehezen megfogalmazható patinás villa Pécs egyik leghangulatosabb, legromantikusabb épülete, amely már a modern kor minden extrájával is felszerelt.”

Számunkra itt van a kutya elásva! Mert hát mindenki szeretne kényelmesen élni. De mégis hogy mutat a termosztát a Zsolnay domborművek mellett? Nézze meg a képeket és tegyen javaslatot! Min változtatna? Ön hogyan őrizné meg a ház arculatát, miközben kiélvezné korunk vívmányait?

Klasszikus vonalak…zs1

zso2

zso3

zso4

…és a praktikumzso5

zso6

zso7

zso8

További képek az eladó, 84,9 milliós villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!