FIZESSEN IRODÁJÁÉRT ANNYIT, AMENNYIT VALÓBAN HASZNÁLJA!

FIZESSEN IRODÁJÁÉRT ANNYIT, AMENNYIT VALÓBAN HASZNÁLJA!

Örömmel látjuk, tapasztaljuk, hogy a vállalkozások száma, az újító és életképes ötletek kisebb és nagyobb központjai egyre nagyobb számban bukkannak fel Magyarországon. Miért pont egy olyan pezsgő város, mint Szeged maradna ki a sodrásból? Úgy fest, az egyéni vállalkozók, a korszellemmel haladó vezetők és a minőségi munka elkötelezett hívei tökéletes helyszínhez juthatnak a megyében. Mutatjuk, hol és hogyan!

Napjainkban egyre több kezdő vállalkozás és egyéni vállalkozó választja a szolgáltatott vagy közösségi irodákat a hagyományos irodák helyett. Mit is jelent ez? Hogy míg a hagyományos irodák bérlésekor a bérleti szerződésben sokszor minimum egy éves határozott időtartam van megjelölve és legalább 1-2 havi kauciót ki kell előre fizetni, addig az instant irodák bérlése nincs határozott időhöz kötve és nem kell kauciót leraknia a bérlőnek. Az óradíjak és napidíjak lehetővé teszik, hogy egy egyéni vállalkozó vagy egy kezdő vállalkozás csak annyit használja az irodahelyiséget vagy tárgyalót amennyit valóban szüksége van rá, elköteleződés és fix havidíjak nélkül.

Az Instant Irodaház szolgáltatásai kiváló konstrukciót biztosítanak a szárnypróbálgató start-up cégeknek, az önálló vállalkozásokat futtató, már profi üzletembereknek, akik nem akarják az otthoni életet és a munkát összemosni.

01b

A professzionálisan kialakított munkahelyi környezetben a teljesítmény is nő. Arról nem is beszélve, hogy a többi, kreatív munkát végző bérlőkben bármikor tökéletes üzleti partnerre, vagy segítségre találhatunk.

A ma egyre népszerűbb co-working irodákkal szemben az Instantnál egyéni, 1 fős irodákat lehet bérelni, ahol a bérlő saját ügyfeleit fogadhatja, interjúztathat. Így a munkafolyamat teljesen zavartalanul futhat, a bérlőnek nem kell mással osztozni a helyiségen.

Az “instant életmód” kifejezetten kényelmes, hiszen az infrastruktúra már rendelkezésre áll, így a bérlőknek csak a laptopjukat kell magukkal hozniuk és leülni az egyik irodába, ahol máris kezdhetik a munkát. Nem kell a számlákkal foglalkozniuk, a takarítással bíbelődniük. Sőt! A szolgáltatott irodákban a bérlőknek nincsenek karbantartási is fenntartási költségei, továbbá a bérleti díj magában foglalja az irodák és a közösségi terek takarítását is.

01a

Emellett 3 darab (6 fős, 8 fős, 14-16 fős) tárgyalóteremben és egy 25 fő befogadására alkalmas L alakú előadóteremben is lehetőségünk van vállalkozásunk sikerét felépíteni. Ki ne akarna profikhoz illően projektorral, hangtechnikával, vizuál táblával és pulpitussal felszerelt térben előadni, befektetőket szerezni és persze megváltani a világot!

Ennél rugalmasabb feltételekkel már nem lehet dolgozni! Kezdjen új fejezetet szakmai karrierjében és fizessen irodájáért annyit, amennyit valóban használja, legyen az óradíj, napidíj vagy rövidtávú (projekt alapú) bérlés!

00b

00

00a

Szegedi kismamák start up-jai, egyetemisták induló cégei, kis- és közepes vállalkozások: előre a költséghatékony siker útján! Most 20%-os “első alkalom” kedvezménnyel a próba óra és próbanap árából az Ingatlanbazár jelszót használóknak!

Keresse az Instant Irodaház árajánlatát és rugalmas konstrukciót és legyen Szeged új szellemi erőforrás központjának tagja!