Fatüzelés a “nyócker” egy luxus lakásában? Igen!

Fatüzelés a “nyócker” egy luxus lakásában? Igen!

Minimalista elemek, visszafogott hangulat, no meg egy kandalló várja azt az érdeklődőt, aki rászánna 54,9 milliót egy az Astoriához és a Múzeum körúthoz is közeli, 47 nm-es lakásra. Kíváncsi a fahasábokra? Mutatjuk őket!

Leírás

Kulcsrakész, azonnal költözhető ingatlan a minimalista luxus kedvelőinek! Tökéletesen felújított, csendes lakás a Belvárosban, rendezett, szép lépcsőházban a klasszikus, pesti palotanegyedben. Az Astoriához és a Múzeum körúthoz is közeli, utcafrontos, dupla franciaerkélyes lakás alapterülete 44 nm, belmagassága a 4 méterhez közelít.
Az ingatlan különleges hangulatát adó hatalmas ablakokat az eredetihez hasonló formában újragyártották és kicserélték, ahogy a szigetelés, a vezetékek és a gyönyörű tölgyfa padlózat is teljesen új. Ezek mellett még egyedi fénytechnikai megoldások, méretre készített, beépített szekrények, design bútorok, valamint klíma tartoznak a lakás extrái közé.
A látványkandallós, teljesen gépesített – beépített mosó-, mosogatógép, mikro, sütő, tűzhely, hűtő – amerikai konyhás nappali, az exkluzív fürdőszoba és a hatalmas, franciaágyas háló már csak arra vár, hogy birtokba vegye új tulajdonosa, hisz az ingatlan azonnal költözhető.
A lakás közös költsége csupán 9020 Ft, mely tartalmazza a víz fogyasztást is. A lakáshoz – a belvárosban ritka extrának számító – parkolóhely és tároló is igényelhető. Az utca és környéke is kiváló akár gyalogosan is, hisz a város szívében található ingatlanból alig néhány perces sétára vannak a látványosságok, üzletek, a Duna part. A közlekedés s város minden irányában biztosított, pár perces sétával elérhető az M2, M3, M4 metró, a 47-49-es villamosok és számos buszjárat.
01
02
  • Ár: 54.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 47 nm
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

03

04

05

06

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!