Csömör védjegye még mindig eladó, akár már 900 millióért is

Csömör védjegye még mindig eladó, akár már 900 millióért is

Bócsi András tragikus vadászbalesetben elhunyt vállalkozó, Kádár János egykori sofőrjének álma, a Loire-menti kastélyok mintájára felhúzott csömöri kastély jó ideje szerepel az ingatlanpiacon. Az 1,1 milliárdos árhoz képest 900 millióért is megtaláltuk a 2800 nm-es épületet.

A kastélyban 21 szoba található, szinte mindegyik külön fürdőszobával. Ezen felül néhány extra: “Egyedi étterem, reprezentatív vadászterem, az alagsorban borozó, konditerem. Egyedi fa nyílászárók szúnyog hálózva, a földszinten 80 nm-es fürdőmedence télikerttel. […] A birtok területén kis halastó, hangár és kis repülőgép számára leszállási lehetőség biztosított!”

A négyszintes kastély egy 32,8 hektáros gyümölcsös területén, a kastélyhoz tartozó külön elkerített 1,6 hektáros park közepén áll. Csömörről a birtokig és a birtokon belül a kastélyhoz betonút vezet.

Ha tehát van sok pénze és nem babonás, még mindig pályázhat erre, a lassan kultikus épületre. Teljes szívvel drukkolunk a családnak, hogy egyszer lezáruljon számukra ez a történet.

Pár kép az 1,1 milliárdos hirdetésből…

Bors_10.22

csom

csom1

csom2

 

…és a 900 milliósból.
csom3

csom4

További képek a csömöri kastélyról az Ingatlanbazár.hu oldalán itt és itt!