Az ország nem csak Budapest! Ilyen őrületes design lakások is vannak már Szegeden!

Az ország nem csak Budapest! Ilyen őrületes design lakások is vannak már Szegeden!

A jó ízlés és a profizmus nem csak a fővárosiaknak jár ki. Szerencsére a korral haladó belsőépítészek és dizájnerek bárhol élhetnek és alkothatnak. Csak akadjon egy olyan megbízó, aki tovább lát a svéd bútorok, vagy épp a giccses rongyrázás keretein. A most következő lakás fotóiról először azt hittük, látványképek. A Szeged belvárosi lakás azonban áll. Sőt, új gazdáját keresi!

PASZTELL ÁRNYALATOK BŰVÖLETÉBEN: FIATAL DESIGNER ÚJÉPÍTÉSŰ OTTHONA A BELVÁROS SZÍVÉBEN

Szegeden a Dugonics tér mellett kínálom eladásra ezt a 81 nm-es amerikai konyhás nappalis, egy hálószobás lakást két éve átadott liftes társasház negyedik emeletén.

Az egyedülállóan igényes stílusban kialakított ingatlanban a lágy pasztellszínek összhangját, a modern és fiatalos bútorzat kényelmével ötvözte a tulajdonos. A két irányban tájolt lakás nappali zónája egy 14 nm-es terasszal egészül ki.

{"priority":1,"location":"indoor","starred":1}

A tágas egybenyíló terek, és a sok ablakfelület segítik a mindennapok életvitelét, és egyben egy modern, városi életstílust is kifejeznek. A lakás funkcionálisan a következő téregységekre oszlik: amerikai konyhás nappali – étkező – olvasó sarok –vendég WC, hálószoba – fürdőszoba – gardrób. A hálószoba puha padlószőnyeggel, a többi helyiség fahatású kerámia lappal burkolt. A fűtés cirkó rendszerű a hidegburkolatok alatt padlófűtéssel, a hálószobában radiátorokkal.

Ajánlom mindazoknak ezt a páratlan adottságokkal rendelkező lakást, akik értékálló, csúcskategóriás, luxus ingatlanba szeretnék fektetni pénzüket.”

{"priority":10,"location":"indoor","starred":0}

Az ingatlan adatai

  • Ár: 47.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 81 nm
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Emeletek száma: 4

 

További képek az eladó lakásról ide kattintva érhetők el!