A név kötelez: Gyógyfű utca, ahol a test és a lélek is kisimul!

A név kötelez: Gyógyfű utca, ahol a test és a lélek is kisimul!

Azon túl, hogy a csodálatos nevű Gyógyfű utca elképesztően burjánzó növényzetével derekasan állja a sarat a nagyvárosi létben, olyan központi oázist képez Budapesten, ami tényleg ritkaság számba megy. Buda, ahogy mindig is szerettük volna: közel mindenhez, mégis zöldövezetben! Jöjjön egy lehetőség a modern élet vívmányai és a madárcsicsergés szerelmeseinek!

A Gyógyfű utca 25. szám alatt 19 prémium kategóriájú és felszereltségű lakásból álló egység születik. A Herbal Redisence izgalmas érdekessége és valódi csábereje az a valódi ritkaság számba menő telek, amely bár Buda központi részén található mégis nagyon csendes, szinte erdei, ősfás környezetben áll. Jelenleg nincs ilyen paraméterekkel rendelkező, új építésű, prémium minőségű projekt a piacon. Hogy is lenne, ha egyszer kuriózum az ilyen föld!
gyogyHol is van a Gyógyfű utca?

A XII. kerületben, a Kis-Svábhegy lábánál, a Városmajor utca felett, Buda zöldövezeti, de mégis központi részén. A város szívében, az Osztrák Nagykövetség Rezidenciája mellett, ősfás, erdei környezetben, a legkorszerűbb építészeti technológiákat és megoldásokat felvonultató épületekben jönnek létre azok a prémium lakások, amelyek már

„Okosház” opcióval is választhatóak. A közel 4000 nm-es, ősfás környezetet az építtetők – ahol lehetett – érintetlenül hagyták, hogy a Rezidencia leendő lakóink zavartalanul élvezhessék a zöldövezeti kényelmet és a patinás környék hangulatát, ahonnan Buda központja szinte karnyújtásnyira található.

Miért vásároljak épp itt lakást?

  • Az épületegyüttes egyedülálló elhelyezkedése miatt, amely teljes zöldövezeti nyugalmat és emellett kiváló közlekedési lehetőségek jelent. Ezzel örökre megszabadulhatunk a bevezető utak reggeli és délutáni dugóitól.
  • A közvetlen közelben minden megtalálható, amire az itt lakóknak szüksége lehet: kisboltok, szupermarketek, posta, gyógyszertár, éttermek, de a közintézményekhez, iskolákhoz sem kell sokat utaznunk, ami gyermekes családoknak ideális.
  • A XII. kerületben épülő lakások kiváló befektetésnek számítanak, az ingatlanok ára a környéken folyamatosan emelkedik, nemcsak a kerület régóta tartó népszerűsége miatt, hanem mert egyre kevesebb a beépíthető, üres telek.
  • A patinás környék miatt az itt épülő lakások értékállósága nagyobb, mint más új építési projekteknél, amit tovább növel az őket körülvevő ősfás, erdei környezet, és mindez a város szívében.
  • Az épületek szinteltolásos elhelyezkedése igazi építészeti kuriózumnak számít, ami miatt az egyes lakások egymástól jól elkülönülnek, és így a teraszok és a saját használatú kertrészek elegendő privát életteret biztosítanak a lakóknak.

bok1

A 70-115 nm-es lakások emelt szintű műszaki tartalommal rendelkeznek, így a legmagasabb igényeknek is megfelelnek, biztonságos parkolásra pedig a közös teremgarázs nyújt tökéletes megoldást. A villalakások mindegyike terasszal, a földszintiek pedig közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek, melyek akár 250 nm-es nagyságú, saját használatú kertrészt jelentenek, ezeket lakóink teljesen mértékben igényeik szerint alakíthatják ki.

Az emeleti lakásokhoz szintén privát, több funkciójú, zöldtetős teraszok tartoznak, így az ott lakók is erdei környezetben érezhetik magunkat, ha egy fárasztó nap után pihenésre vágynak. Némely emeleti lakásból – a terasz fekvésétől függően – a budai hegyekre nyílik egyedülálló kilátás, amelyet csak egy-egy nagyobb fa takarása zavarhat meg.

A pinceszinten, az épületek alatt tágas, egybefüggő teremgarázs kapott helyet, mely az előzetes tervek alapján 18 db gépkocsi befogadására lesz alkalmas és két állású autólifttel lesz megközelíthető.

Irány tehát Buda zölden dobogó szíve és lelke, a Herbal Residence!

További részletek és elképesztő, 360 fokos panoráma fotók az alábbi linkre kattintva érhetőek el!