A hét ingatlana: tóparti luxus ház 430 millióért, Pest megyében!

A hét ingatlana: tóparti luxus ház 430 millióért, Pest megyében!

Váchartyánról egyelőre nem hallottunk sokat. De az alábbi ház miatt most alaposabban körbejárjuk a települést. 10 fotó egy ragyogó otthonról és annak csodálatos környezetéről!

Leírás

Festői szép környezetben, Budapesttől 35 percnyire, Váchartyánban a Gödöllői-dombság tövében ELADÓ luxus családi ház, birtokkal. 40 000 nm-es parkosított kertben helyezkedik el az épület, melynek környezetében nádassal körbevett tó, gyermekjátszótér, istálló és legelő is helyet kapott. A 470 nm-es, klimatizált, négyszobás, három fürdőszobás, kétkonyhás, szaunával, hidromasszázs-medencével és két garázzsal felszerelt otthon maximálisan kiszolgálja az ott élők luxusigényeit. 2010-ben gépészeti felújítás, kazán és szanitercsere történt.
00a
A ház 15 éve minőségi alapanyagok felhasználásával épült. Nagy belmagasságú, 60 nm-es amerikai konyhás nappalija a rusztikus kandallóval barátságos hangulatú. A nappaliból nyíló 80 nm-es, keleti tájolású fedett teraszon egy hatszemélyes Coast Spas jacuzzi is helyet kapott. A földszinti hálószobából a mai trendeknek megfelelően, egy-egy gardrób és egy-egy fürdőszoba nyílik, kényelmessé téve a reggeli készülődést. Az emeleten egy külön lakrészt alakítottak ki, hálószobával és fürdőszobával. A wellnesshelyiségben finn és gőzszauna (finnrelax), valamint kondicionáló gépek találhatóak. A földszinten további kiszolgálóhelyiségek (nyári konyha, mosókonyha, háztartási helyiség, kazánház, kamra, különálló WC-s mosdóhelység), az emeleten jól hasznosítható galériák és raktározásra alkalmas padlástér kerültek.
Az épülettel egybeépült a négyállásos angol bokszos istálló, nyerges tároló és a takarmány tárolására alkalmas fedett szín. A két külön garázsban összesen négy autó fér el; az egyik garázs a házhoz kapcsolódik – közvetlenül elérhető belőle a kamra és az előszoba is-, a másik pedig a házkomplexum túlsó részében kapott helyet. A biztonságról a távfelügyeletre bekötött nyitásérzékelős védelmi rendszer gondoskodik. Rendszeresen megfigyelhetők itt ritka vízi madarak, a tóban horgászni lehet, míg az istálló lovak tartására ad lehetőséget. Az épület nagysága nemcsak egy család kényelmét szolgálhatja, hanem kis átalakítással akár lovas tanya, lovas panzió kialakítását is lehetővé teszi.

Az ingatlan adatai

  • Ár: 430.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 470 nm
  • Telekterület: 40000 nm
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés
01
02
03
04
05
További képek az eladó luxus otthonról az ingatlanbazar.hu oldalán!