A hét ingatlana: finom, nőies, gellérthegyi álomlakás 95 millióért

A hét ingatlana: finom, nőies, gellérthegyi álomlakás 95 millióért

Pazar környék, rengeted fény és egy nyugalmat árasztó otthon. 15 képen mutatják be a tulajdonosok, milyen, amikor van valakinek pénze, mégsem tömi tele az ingatlanát mindenféle holmival. Tiszta tavasz!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 95.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 97 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Extravagáns panorámás penthouse a Gellérthegyen!

XI. kerületben, a Gellérthegy déli lejtőjén eladó, egy 1930-as években épült, de mára teljes körűen megújult villa legfölső, második emeletén lévő, 97 nm + 56 nm körbe teraszos, Bauhaus jellegű, napfényes lakása.

Egy ősfás, örökzöldekkel tűzdelt, gondozott kert öleli körül a 4 lakásos társasházat, melyben a terepviszonyoknak és az épület remek adottságának köszönhetően, szintenként 1-1 lakás található. Korabeli lépcsősor vezet, a külön lépcsőházból nyíló második emeleti lakáshoz, melyet a tágas terek, a jól átgondolt térszervezés, és funkcionalitás jellemez.

Az ingatlan jelenlegi lakói nagyvonalúan bántak a terekkel. A 97 nm-es lakótérből a nappali étkező-konyha kis szinteltolással, közel 67 nm-ert foglal el. A további négyzetmétereken egy hálószoba, a hozzá tartozó fürdőszoba ( dupla zuhanyzó, nagy kád, WC, dupla mosdó ) és gardrób, egy külön WC és egy kellemes méretű előtér osztozik. A lakás könnyedén nappali + 2 hálóssá alakítható, kompromisszum nélkül.

A konyhából nyíló 22 nm-es, ÉK-i, részben fedett terasz, egy nyugodt, csendes, belső kertre néz, mely a legnagyobb nyári melegben is ideális a pihenésre. A másik oldalon lévő, 30 nm-es, ÉNY-i, terasz pedig kiválóan alkalmas napozásra, intim fürdőzésre egy jacuzziban ( előkészítve a helye ), pezsgővel a kézben. A nappali előtt is húzódik egy 4nm-es, kis déli terasz, ahonnan köszönthetjük a hozzánk érkező vendégeket. Minden teraszról csodálatos kilátás nyílik a környező dombokra, a városra, mely szemet gyönyörködtető látvány minden évszakban, ill. éjjel-nappal.

01
01a
02
04
05
05a
05b
13
06
06a
További részletek, bővebb leírás és számos fotó az alábbi linkre kattintva érhető el!