A hét hirdetője: lazulás a függőágyban egy 68,1 milliós, budai lakásban!

A hét hirdetője: lazulás a függőágyban egy 68,1 milliós, budai lakásban!

Hatalmas beltér, klasszikus vonalak. És egy pihenésre alkalmas függőágy a 122 nm-es szépség egyik ablakában. Mi szívesen lógnánk itt. És ön?

Leírás

Az ingatlan Buda II. kerületének csendes utcájában, a Mechwart tér közelében, a Szász Károly utcában található. A téglaépítésű körfolyosós polgári otthon az 1920-as években épült. A lépcsőház jól karbantartott, felújították a liftet, a körfolyosón lévő korlátokat megerősítették, új burkolatot tettek le, a belső udvart térkövezték, a kéményt és a homlokzatot felújították.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 122 nm-es FELÚJÍTOTT, 3+1 szobás lakás a társasház 1. emeletén található, ahová lifttel is könnyedén fel tudunk jutni. Az ingatlan 7 éve teljes körű felújításon esett át, ekkor kicserélték a villanyvezetékeket, a gáz és vízcsöveket, a burkolatokat, kibélelték a kéményt és cirkó fűtést alakítottak ki. 2 éve pedig egy esztétikai felújítás történt, mely során nyerte el a mai formáját. A szobák és a gardrobe parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ingatlan tehermentes!

00a

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 122 nm
– Nappali: 33,5 nm
– Szoba: 15,7 nm
– Szoba: 26 nm
– Galéria: 14,5 nm
– Fürdő: 5,3 nm
– Konyha: 11,7 nm
– Gardrobe: 8 nm
– WC: 1 nm
– Háztartási helyiség: 1 nm
– Tároló: 3 nm
– Közlekedő: 16,7 nm
Belmagasság: 3,7 m
Galéria alatt: 2,15 m
Galérián: 1,5 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó biztosítja. Vízóra felszerelésre került, de nincs hitelesítve. Klíma, riasztó és kaputelefon van.

00b
KÖLTSÉGEK:
– Közös költség: 25.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a lift karbantartást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 3 nm-es saját tároló a pincében.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. Fizetős övezet!

01
02
03
04
04a
05