A ház, a lakás vagy a kilátás a legjobb? Egy 105 milliós budai otthon, képekben!

A ház, a lakás vagy a kilátás a legjobb? Egy 105 milliós budai otthon, képekben!

Az eladó ingatlan Budán, az I. kerületben, közel a Clark Ádám térhez található. A 4 szintes, téglaépítésű (polgári), sátortetős ház az 1910-es években épült, az eladni kívánt 124 nm-es felújított, duplakomfortos lakás a társasház 3. emeletén található. 15 fotó mindarról, amit ezért a pénzért kaphatunk!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 105.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 124 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

A hirdetés meglehetősen alapos, ráadásul pontokba szedve olvashatjuk el a részleteket, így könnyebb a tájékozódás. De ami még inkább tetszik nekünk – már a nyilvánvalóan fényűző, világos lakáson túl -, az maga az épület és persze a környék. Ha kicsit is ismeri Budának ezen a részét, akkor azt is tudja, hogy a Kicsi Csángóban éjjel-nappal hurkázhat, reggeli kávéját a Csészényiben költheti el, a hangulatos esti sörözésért pedig elég elsétálni a Vagonba… Ez a lakás kéne!

01

“A bejárati ajtón belépve a tágas előszobába érkezünk, innen balra található a zuhanyzós fürdőszoba. Tovább haladva a közlekedő található, praktikusan itt kapott helyet a kombi cirkó kazán, ami jól beleolvad a környezetébe. A külön WC és a kádas fürdőszoba is ezen keresztül érhető el. A nappali az előszobából és a közlekedőből is elérhető, ennek köszönhetően még egy szoba kialakítható (lásd az átalakítási terven) vagy a tetőtér részleges beépítésével növelhető a lakóterület.

A jól szeparált, gépiesített, új IKEA bútorokkal felszerelt konyha is a nappaliban lett kialakítva, a 4,4 m-es belmagasságot kihasználva, állógalériát alakítottak ki felette. A hálószoba a lakás végében található, az ágyban fekve egyenesen a Bazilika kupoláira van rálátásunk. Itt egy dobogón kapott helyet a gardrób, közvetlenül az ágy mögött.

2015-ben teljes körű felújításon esett át a lakás, mivel ritkán használták még tisztasági festést sem igényel. A felújítás során kicserélték az ablakokat, a teljes gépészetet, a szomszéddal közös falat hangszigetelték, új életre kelt a gyönyörű fa parketta és a vizes helyiségek is megújultak. A légkondicionálót előkészítették, már csak fel kell szerelni. Ajánlom azoknak, akik igazi kozmopolita életet élnek és egy stílusos otthont keresnek a város, pontosabban az ország szívében.

02

02a
A LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 124 nm + 9nm galéria
– Nappali, konyha, étkező: 56,6 nm
– Fürdő: 6,6 nm
– Fürdő: 5,6 nm
– WC: 1,8 nm
– Szoba: 32 nm
– Előszoba: 16,6 nm
– Közlekedő: 5,3 nm
Belmagasság: 4,4 m 

03

04

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet gáz kazán biztosítja. Minden fogyasztás egyedi mérők alapján kerül elszámolásra. Vízóra fel lett szerelve a lakásban. 

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 15.000 Ft, amely magába a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz nem tartozik tároló.

PARKOLÁS:
A környező utcákban kényelmes és biztonságos lehetőség van a parkolásra. A környék, fizető övezet, helyi lakosoknak parkoló kártya megvásárlására van lehetőség.”

05

05a

06

06a

07

További képek az alábbi linkre kattintva érhetők el!