460 milliós rózsadombi ház, a romantika szerelmeseinek…

460 milliós rózsadombi ház, a romantika szerelmeseinek…

Bár a Valentin-nap már elmúlt, a közeledő tavaszi álmodozás és szerelemre hangoltság lassan senkit sem hagy hidegen. Ez a csodálatos otthon meg végképp! 15 fotó egy lenyűgöző házról, finom, romantikus berendezéssel.

Leírás

RÓZSADOMBON PANORÁMÁS MEDENCÉS LUXUSVILLA ELADÓ!!!
A lejtős telken elhelyezkedő, szint-eltolásos épület provence-i stílusban épült, első osztályú anyagok és szerkezetek felhasználásával.
Az összesen 338 m2 lakóterület négy szinten helyezkedik el: a földszinten található egy hatalmas dupla-légterű galériás nappali kandallóval, panorámás terasszal, ehhez térben kapcsolódóan, a konyha mellett, az étkező, saját terasszal, vendég WC valamint egy szeparált háló-egység saját fürdőszobával és öltözővel. A galéria szinten egy napfényes háló panorámás sarokerkéllyel, szintén saját öltözővel és fürdővel valamint a tetőtérben egy tágas családi nappali.
05
06
A tetőszinten egy harmadik komplett lakóegységet / vendégszobát alakítottak ki, fürdőszobával és a budai hegyekre panorámás dolgozó sarokkal. Az alagsorban kapott helyet a konditerem szaunával, merülő medencével, a hangulatos borospince, egy mosókonyha és két hűthető raktárhelyiség, valamint a gépészet (kazán, az úszómedence víz-kezelő berendezései). Erről a szintről közelíthetők meg egy földalatti összekötő folyosóval a garázsok, melyek közvetlenül az utcáról nyílnak. Az egyikben egy, a másikban két nagyobb gépkocsi is elfér, ezenkívül az előttük lévő felhajtón további három autó parkolhat.
[…]
Az épületet gyönyörű, gondozott kert veszi körül, egy 10 x 5 méteres lefedhető kültéri medencével.
03
03a
03b
03c
Az ingatlan megközelíthetősége és infrastrukturális ellátottsága optimális: autóval a belváros tíz perc alatt elérhető, az épülettől hét perc sétával érhető el három autóbuszjárat megállója, melyek a Battyhányi tér illetve a Kolosy tér felé biztosítanak összeköttetést. Az épülettől 500 méterre található a Rózsadomb Center bevásárló központ, ami számos vásárlási és szórakozási lehetőséget valamint szolgáltatást kínál.

Az ingatlan adatai

  • Ár: 460.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 338 nm
  • Telekterület: 1068 nm
  • Szobák száma: 5
  • Félszobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

00

01

04

02

04a

05a

07