21 millióért 1851-ben épült, teljesen felújított, csodálatos parasztháza lehet!

21 millióért 1851-ben épült, teljesen felújított, csodálatos parasztháza lehet!

120 nm-es, 2015-ben teljeskörűen felújított takaros portára bukkantunk Kónyon. A ház ragyog, látszik rajta a gondos kezek nyoma. És ami igazán vonzó: miközben árad belőle a régi idők hangulatos bája, a mai kor kényelmének is megfelel. Gyönyörű gerendák, kényelmes filmnéző sarkok: hát mi kell még a boldogsághoz?

A teljesen felújított parasztház előtérből, konyhából, 2 nagy szobából (30 m2 és 26 m2 – melyek méretük és adottságukat tekintve oszthatók is akár), fürdőszobából, gardrób/mosókonyhából és kazánház/tárolóból áll.

A 2 nagy szoba eredeti faragott mestergerendás menyezettel, a konyha pedig boltívvel ellátott. 40m2-es, déli fekvésű a térkövezett terasz. A 2 beállásos, vadonatúj garázs nagy alapterületű, a kert parkosított, füvesített és gondozott. A ház tetőtere beépíthető. A hát fűtése: gáz + központi fűtés.”

kisalfold_10-13a

Extrák:

– kandalló

– eredeti, működőképes kemence

– kút

– 4 m2-es, 2m belmagasságú, fára épített (lábakon álló) faház
Nekünk ennél nem kellene több. Ráadásul az ár is szimpatikusnak tűnik. És hogy pontosan hogy is fest a több, mint 160 éves porta? Ide kattintva megnézheti a házról készült össze képet!