Nők a csúcson: sikeres nők az ingatlanszakmában!

Nők a csúcson: sikeres nők az ingatlanszakmában!

Álmaink otthonát megtalálni nem egyszerű feladat, rengeteg időt és türelmet igényel. Annak érdekében, hogy megkíméljük magunkat a felesleges köröktől, mindenképpen érdemes profik segítségét kérnünk. Az ingatlanközvetítés ugyan minkét nem számára ideális elfoglaltság lehet, de cikkünkben ezúttal a nőké lesz a főszerep. Sikeres nők életútján keresztül betekinthetünk az ingatlanértékesítői karrier színfalai mögé. Személyes történetek, globális sztorik!

Egy ingatlanos sikeressége a személyiségében rejlik. A legtöbb nő türelmes, empatikus, ennek köszönhetően könnyedén beleéli magát mind az eladók, mind a vevők élethelyzetébe is. Komplex gondolkodásuk hozzájárul ahhoz, hogy akár már az első beszélgetés és igényfelmérés után megtalálják ügyfeleik számára a lehető legjobb ajánlatot, ezen kívül pedig ne felejtsük el azt sem, hogy egy igazi nő megfontolt döntéseket hoz és kifinomult érzékkel választ.

A Duna House Csoport kulcsszereplőnek számít az ingatlanpiacon, családi vállalkozásként indult, ma pedig már három országban képviselteti magát Európában. A Duna House hálózata számos szakmai elismerést kapott, mindemellett egy 2016-os kutatás szerint az ország legismertebb ingatlan- és hitelközvetítőjeként tartják számon. Magyarországon 1400 értékesítőnek, köztük számtalan hölgynek nyújt megélhetést. Ingatlanos lehet akár fiatal pályakezdő, vagy aktív nagymama, de egy szülési szabadság után a munkaerőpiacra visszatérő anyuka vagy egy üzletasszony is, aki egyszerűen csak új kihívásokat keres.

varga-aniko
Varga Anikó
2005-ig saját vállalkozását építette a vendéglátóiparban, ami ugyan megadta számára az erkölcsi és anyagi elismerést is, de minden éremnek két oldala van, munkája mellett úgy érezte, nem maradt elég ideje a családjára. Mindenképpen olyan lehetőséget keresett, amely által sikereket érhet el, és ahol megbecsülik munkáját. A karrierváltás áldozatokkal és nehézségekkel járt, családjával egy új városba kellett költöznie, de megérte. Megtalálta a számítását, jelenleg a DH Központban Értékesítési igazgatóként szakmai tapasztalataival és hozzáértésével segíti kollégáit a hatékonyabb munkavégzésben. Komoly és felelősségteljes pozíciója mellett teljes értékű életet él, munkájában és édesanyaként egyaránt kiteljesedhet.

szabo-judith

Szabó Judith hét éve, élete legnehezebb időszakában került kapcsolatba a Duna House hálózatával. Megpróbáltatások sorát kellett átvészelnie, elveszítette testvérét, cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, tizenegy éves kislányáról pedig egyedülálló édesanyaként kellett gondoskodnia. Gyermekkora óta érdekli a fotózás és a lakberendezés, így az ingatlanértékesítés meghozta a minőségi változást az életében, végre azzal foglalkozhatott, amit igazán szeret, a kötetlen munkaidőnek köszönhetően pedig anyai kötelességeinek is eleget tehet. Maximalista, munkáját teljes erőbedobással végzi, pályafutása harmadik évében megnyerte a hálózat országos értékesítési versenyét, és azóta minden évben dobogós helyezést ér el.

petrovics-edinaPetrovics Edina közművelődési programszervező végzettséggel, némi vendéglátós rutinnal és nulla értékesítői tapasztalattal, de annál nagyobb lelkesedéssel csatlakozott, közel 8 éve a Duna House hálózatához. A kitartó munkának és a folyamatos tanulásnak köszönhetően hamar jött számára az elismerés és a siker, így az értékesítés mellett, előbb társai mentorálásával foglalkozott, később irodavezetőként és jelenleg franchise partnerként támogatja kollégái szakmai fejlődését. Az ingatlanközvetítői munka rendkívül összetett és sokrétű, empátiát és jó kapcsolatteremtő készséget kíván, valamint megvan benne a folyamatos fejlődés lehetősége, amit Edina példája is jól mutat. Ezt a hivatást azoknak ajánlja, akik tudnak csapatban dolgozni és szeretnének egy erős szakmai háttérrel rendelkező, innovatív és megbízható brand mellett elköteleződni.

macsai-tischner-henriettMácsai-Tischner Henriett tizennyolc évig dolgozott egy országmarketinggel foglalkozó cégnél, férje kinevezése miatt váltott két évvel ezelőtt. Idegenforgalmi közgazdász végzettsége miatt fontos számára, hogy munkájával mérhető eredményt érjen el. Az ügyfelekkel történő kapcsolattartás a lételeme, elhivatottsága és szakmai tapasztalata révén mára elérte, hogy saját térségében sokan kifejezetten csak rá bízzák nagy értékű ingatlanjaik értékesítését.

szikra-juditSzikra Judit számára az anyaság hozta a fordulópontot. A gyermeknevelés mellett idegennyelvű anyagok fordításával is foglalkozott, de a szülési szabadság után az ingatlanos szakmát tekintette a visszatérés megfelelő alternatívájának. Bevált a választás, szeret szervezni, kedveli a lakberendezést, önállóan és kötöttségek nélkül dolgozhat. Számára ez nem pusztán munka, hanem hivatás. A szakmában eltöltött évek alatt a legnagyobb öröm az volt számára, amikor első elégedett ügyfeleinek egyike nyolc év múltán felkereste és ismét tőle kért segítséget.

levai-laszloneLévainé Julika értékesítőként az újépítésű ingatlanokat tekinti a szakterületének, 12 éve nyitotta férjével együtt az első Duna House irodát Debrecenben, saját, 18 lakásos projektje értékesítése céljából, amelyet azóta további 4 iroda követett. Két gyermek édesanyja, feleség és sikeres üzletasszony. Franchise partnerként biztos kézben tartja irodáit, értékesítőként pedig egyéni eredményeivel elérte, hogy 2016-ban értékesítőként a legjobban teljesítő franchise partnerévé vált.

Bízza rá magát a hölgyek profizmusára!