Hagyjál lógva! avagy függőágyak a lakásban

Hagyjál lógva! avagy függőágyak a lakásban

Bár sok, ránézésre kellemes látványt nyújtó megoldást találtunk a témában, mi már az ejtőernyő selyem megoldásra esküszünk. Az egészen apróra összecsomagolható ülő- és fekvőalkalmatosság bármikor elpakolható vagy bevethető. Csak két luk a falon és már kész is a vendégágy! Inspriáló terek jönnek!

fugg6E sorok írója cserkészbecsszó terhe alatt állítja, hogy gondtalanul, kényelmesen, sőt egészen mélyen lehet egy jól kifeszített függőágyban aludni. Persze a minőséget érdemes megfizetni, ahogy az ágymatracnál és rácsnál, itt sem érdemes az olcsó utánzatot és tömegárut választani. A két kampóval és tiplivel, no meg némi kötéllel pár perc alatt felszerelhető pihenő alkalmatosságok mára egészen széles palettán megtalálhatóak, úgyhogy inkább az okozza mára a gondot, hogy a nagy bőségben milyen színt válasszunk.

Az alábbi képek a hagyományos verziókat is bemutatják, de mi mára az ejtőernyő selyem megoldásra esküszünk. 3-4 éjszaka zsinórban még teljesen kényelmes, utána azért érdemes pihenőt tartani, hiszen teljesen vízszintes felületet nehéz elérni. De megfelelő megfeszítésnek hála igazán pihentető sziesztákat tarthatunk a függőágyakban, akár másodmagunkkal is!

Ön melyik szobába dőlne le legszívesebben?
fugg1

fugg2

fugg3

fugg4

fugg5

fugg