Egyetlen fotó alapján is szerelembe eshetünk?

Egyetlen fotó alapján is szerelembe eshetünk?

Bár a kérdés valószínűleg jobban érdekli a párkereséssel bajlódókat, mi nyilván ingatlanok kapcsán gondolkodtunk el azon, vajon elegendő-e egy, ámbár pont az ízlésünknek megfelelő fotó otthon vásárlás előtt. Az alábbi hirdetés minket az igen felé terel, a helyzet azonban korántsem ennyire egyszerű.

Számos írás foglalkozik az első benyomás jelentőségével. Bizonyára mi magunk is fel tudunk idézni olyan esetet életünkben, amikor a “szerelem első látására” érzése fogott el minket. Akár egy autó, egy ruha láttán is…

fot1-800x390

Nos, sokunk lakást, házat is szubjektív impulzusok alapján választ, mérlegelve téve persze az objektív tényeket is (ár-érték arány, befektetési szempontok stb.). A “szív” azonban az élet ezen területén is sokszor nagyon erős befolyással bír.

Épp ezért nagyon fontos a jó fotó, már ha értékesíteni szeretnénk ingatlanunkat.

Kisalföld_10.21

A fenti, győri, 85 nm-es, 3 szobás lakást például egyetlen kép  – és egy alaprajz – segítségével kívánják értékesíteni, jelenleg 31 millió forintért. Ebben az esetben pedig elmondhatjuk, működik a stratégia. A fotó, ha nem is profi, egy fontos szeletét mutatja meg az élettérnek. És bár egy darab személyes tárgy feltűnik a képen, mégis azonnal beleképzelhetjük saját bútorainkat, berendezéseinket a tágas, elegáns, barna-fehér egyensúlyú otthonba.

Biztosak vagyunk benne, hogy szinte mindannyian, akik látjuk ezt az egy képet, szívesen körbenéznének jobban az ingatlanban. Ehhez pedig már egy fotó is elég volt!

blog2-570x390

Ha hasonló trükköket tanulna, az alábbi linken olvasgathat a jó ingatlanhirdetések és fotók prakitkáiról. És persze egy csomó lenyűgöző és rémisztő példát is láthat…