8 év után ismét nagyszabású ingatlanvásár Szegeden!

8 év után ismét nagyszabású ingatlanvásár Szegeden!

100.000 m2 ingatlan egyetlen vásáron! Ha új vagy használt ingat­lant szeretne vásárolni, érdeklődne az aktuális ingatlanpiaci helyzet felől, felújítana, illetve átépítene, ott a helye a szegedi Dóm téren megrendezésre kerülő KAAS Otthon Ingatlanvásáron szeptember 30. és október 2. között.

Az impozáns kiállítás nemcsak rengeteg hasznos információval és szakmai előadásokkal, de eladó ingatlanokkal is várja majd a költözni, felújítani, építeni, illetve befektetni vágyókat. 2008 óta nem volt hasonló rendezvény Szegeden, mely az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi: a lakásvásárlástól, az építkezésen át a lakberendezésig.

A kiállítás útmutatást ad majd a CSOK-ot és lakáshitelt felvenni kívánóknak, szakemberek tartanak tanácsadást, beleértve adózási, pályázatírási és megtakarítási témákat is. Mindezen kívül ipari ingatlanokkal, irodaházakkal és fejlesztési területekkel is képviseltetik majd magukat a regionális önkormányzatok és ingatlanirodák. Ne hagyja ki, mert a lakástakarék pénztár ingyenes számlanyitási akciót kínál majd az ingatlanvásáron részt vevők számára. Találkozhat a legmodernebb technológiákkal, hiszen a passzív házak és energiatakarékos rendszerek kivitelezői is jelen lesznek mint kiállítók. Ha még nem győztük volna meg, mindezen felül óránkénti nyereménysorsolás és jelentős akciók várják majd az érdeklődőket!