Használhatatlan lyukból gyerekszobát? Átalakítás előtte-utána!

Használhatatlan lyukból gyerekszobát? Átalakítás előtte-utána!

Találkozott már olyan hirdetésben feltüntetett szobával, vagy akár ismerősnél olyan keskeny helyiséggel, ami első ránézésre semmire sem volt jó? Nos, vannak, akik nem ismerik a feleslegesség fogalmát. Tény, a következő gyerekszoba kicsi. De az ötletes megoldásoknak hála egy apró, de saját kis királyság született!

Az alábbi szoba egy, még a II. világháború előtti időkből származó épületben cselédszobaként funkcionált. Szélessége mindössze 170.18 cm, tehát egy átlagos franciaágy méretét sem éri el.

A méretek ellenére meglehetősen boldognak tűnő Lulu szobáját a Casa Kids alakította át. Mint honlapjukon látható, praktikus konzolokat is rendelhetünk tőlük, a megfelelő térhez és mérethez alakítva a formát és funkciót.

A keskeny és kicsi szoba vidám színt kapott, és persze egy profi emeletes ágyat, ami alatt Lulu nyugodtan tanulhat. A bútor egyben tároló rendszer is, ráadásul a közlekedés is jóval biztonságosabbnak és könnyedebbnek tűnik, mint a hagyományos emeletes ágyak esetén.

Ha nem is ez az álom szoba, az addig nyújtókodj, ameddig a takaród ér elv itt maximálisan megvalósult. A semmiből territórium született!

Előtte_ értelmetlen, funkció nélküli helyiség

30533ed9c9a962f6634ae290eb05052f59cc07cc

Utána: egy ragyogó, lányos szoba!caa4c803e7a594413e6c3a26c96b9703d5971d1a

Lulu alkotás közben. Az asztal és tanulósarok mérete ráadásul két főnek is elég, így jöhet a tanulópár is!casakidsworkspace

casakidsloftbed

casakidsworkdesk

Lépcső és tároláscasakidscustomsolutions

casakidsstorageloftÖsszkép

childrensfurniturenarrowroom

Forrás: Casa Kids