Design tippek: Képek a falra kicsit másképp, és egy apróság!

Design tippek: Képek a falra kicsit másképp, és egy apróság!

Szereti kitenni fotóit otthona falára? Szívesen nézegeti szerettei képét? Unja, hogy mindenkinél ugyanolyan megoldásokkal találkozik és lakása kinézete elveszik a tömegben? Mutatunk néhány zseniális, közel 0 Ft-os megoldást, hogy képei méltó helyre kerüljenek!

Továbbra is nagy rajongói vagyunk az újrahasznosításnak és a kreativitásnak. Ennek fényében összeszedtünk pár ötletet, hogy másokat is arra buzdítsunk, merjenek egyediek és környezettudatosak lenni, ahelyett, hogy a svéd bútorboltból vennék meg olcsó képkereteiket.

A fotók tárolása mellett gondoltunk az ékszerekben tobzódó hölgyekre is. Lássuk!

Ez a megoldás kiváló elfoglaltság lehet a gyerekkel. Aztán eldönthetjük, mi kerül a keretekbe. A lenti “trófeák” elég bizarak. De a hajót bírjuk!

ker4

Szerintünk nem kell direkt antikolni a dolgot. Eleve keressünk egy régi ládát és használjuk annak a léceit. Nulla barkács tudással előállítható!

ker6

Nagy kedvenc! Főleg a kiálló kacs miatt. Ráadásul ez is könnyedén elkészíthető!

ker7

Az elegáns verzió. Szinte semmiség, mégis elképesztően erős hangulata van. Akár egy használaton kívüli tálcával is megoldható!

ker8

 

Gyönyörű, bár ezt a verziót leginkább különleges eseményekre, alkalmakra ajánljuk, hiszen a moha előbb-utóbb kiszárad és megbarnul. Esküvőn, nagy családi összejövetelen viszont jó kis kiegészítő lehet.

ker

És ha elég bor fogyott, ezt a keretet is pikk-pakk megcsinálhatjuk…

ker1

És akkor a vegyes tárolás. Régi ablak keret. Szeretjük!

ker3

És ha valami elegánsabbra vágynánk, íme egy helyes fülbevaló tároló. Bár mi magunk a sajtreszelőre esküszünk…

ker5