Ingatlan, eladó nyaraló, 120 m2, 89.000.000 Ft Siófok kistérség, Zamárdi

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

89.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Zamárdi
Alapterület(m2):
120
Telek terül.(m2):
670
Ingatlan állapot:
Átlagos
Szobák száma:
5

 Leírás:

EGY SZELET BALATON! Zamárdi-felső kedvelt utcájában kínálok eladásra egy vízparti ingatlant. Első ránézésre a telek egy kicsit szűkös, az 1973-ban épült épület állapota sem kifogástalan és a dizájn sem éppen mai. Azonkívül össze van építve a szomszédos épülettel, mintegy ikerházat alkotva. A két szint lakóterülete is csak alig 80 m2. Legalábbis ez egy vásárló első benyomása.
Egy ingatlan vásárlásnál azonban egy kicsit tovább kell látni a jelen állapotnál és az ingatlan lehetséges előnyeit, az esetleges továbbfejlesztés lehetőségeit is meg kell vizsgálni.
Maga a 670 m2-es telek egy átlagos telek. Az, hogy csak 9 méter széles nem éppen előnye. Viszont ha azt nézzük, hogy a szélességéből eredően a telek hossza bőven megfelelő ahhoz, hogy a vízparti ingatlanoknál az épületektől a Balatonig előírt 30 méteres, építési tilalom alá eső sávot biztosítja, akkor már megbocsájthatjuk a kissé kedvezőtlen méreteit. Kilenc méter tökéletes vízpart így is a miénk.
Igaz, hogy a főépületünk össze van építve a szomszédos épülettel, de nincs közös fal, vagy födém. Az összeépítés mindössze a telek szélessége miatti térnyerést szolgálja. A 80 m2 lakóterületünk is ki van egészítve egy teljesen külön épült (szintén lapostetős) 40 m2-es apartmannal, ami így már 120 m2 lakóterület, ráadásul három különálló apartmanként is használható.
A főépület és a különálló apartman azon hátránya, hogy csak kisebb felújításon esett át a 80-as években, egyben az előnye is. Az épületek jellegéből adódóan ugyanis kiválóan átalakíthatók, felújíthatók a mai kor divatja szerint. A megfelelő anyagok és technológia alkalmazásával tulajdonképpen egy úgynevezett "minimalista" irányzatú nyaralóvá fejleszthető az ingatlan úgy, hogy ehhez szerkezeti beavatkozás nem szükséges (kivéve nyílászárók cseréje). Ehhez az alapot szolgáltatja az épületek jelenlegi stílusa és a főépület szinte örök életű terméskő díszburkolata. Természetesen amennyiben ténylegesen stílusos családi nyaralót szeretnénk, belső átalakítások, kertépítés szintén szükségesek, de az eredmény megéri.
Amennyiben az irányárat alku képesnek mondjuk, és gondolatba hozzátesszük továbbfejlesztés költségeit, a fejlesztési munkálatok után az ingatlan már igen csak reális árat mutat ebben a kategóriában.

Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és Weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 89 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/nyaralo-zamardi-uduloterulet-elado/3358 Azonosító: 56079

A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 82 414-110
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 102900576
IB azonosító: 9307729

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező