Ingatlan, eladó ház, 97 m2, 34.000.000 Ft Siófok kistérség, Zamárdi

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

34.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Zamárdi
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
97
Telek terül.(m2):
960
Szobák száma:
1
Félszobák száma:
3
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Zamárdi kertvárosi részén tágas, 960 m2-es telken, tetőteres családi ház eladó. Az épület tíz éven belül épült, állapota újszerű. Az ingatlan a község egy kényelmesen széles, most újra aszfaltozott utcájában található, ahol az épületek nincsenek egymásra építve, minden lakáshoz adott a megfelelő zöldterület.

Az ingatlan főépülete két szintes. A földszinten kaptak helyet a mindennapi életvitelhez szükséges terek, mint az amerikai konyha, fürdőszoba, kamra, kazánház, és a belépőt fogadó előtér. A nappali részhez kapcsolódó, 20 m2-nél is nagyobb, fedett terasz hasznos része az épületnek, hisz bármilyen családi programnak helyet tud adni az időjárás függvényében. A tetőtérben négy szoba, és a zuhanyzó a WC-vel került kialakításra, de a legnagyobb szobához egy erkély kiépítésére is van lehetőség. Az építés során minőségi anyagokat használtak, akár a burkolatok, nyílászárók, szaniterek tekintetében. Gépészeti szempontból megemlítendő a földszintre jellemző kombinált fűtés, ami padlófűtés és radiátoros hőleadás összehangolásából áll. A fűtéshez használt energia lehet gáz és vegyes tüzelés is, bármelyik használható. Eladás esetén a berendezésből a konyhabútor marad, gépesítés nélkül.

Az ingatlan értékét nagyban megnöveli az építési engedély alapján megépített 100 m2-es melléképület, amely az engedélyek szerint még tovább bővíthető. Jelenleg egy 30 m2-es lakásnak, és egy asztalos műhelynek ad helyet, de bármi más célra is hasznosítható, legyen az egyéb ipari tevékenység, vagy lakáskiadás. A jelenlegi építési szabályzat szerint, akár még egy lakóépületnek is átminősíthető.

Az ingatlan eladási ára a jelenlegi állapotot és a hasznosítási lehetőségeket figyelembe véve, közel van a reális értékhez. Zamárdi családi házban gondolkodó vásárlóknak mindenképpen ajánlott.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását, hogy az ingatlant személyesen is megtekinthesse.Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 34 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/csaladi-haz-zamardi-zamardi-elado/3136 Azonosító: 56034A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 82 414-110
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 102900472
IB azonosító: 8822803

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező