Gazdálkodásra is alkalmas, nagy telek! Zalaszentgrót kistérség, Zalaszentgrót

Ár:
6.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Zalaszentgrót
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
80
Telek terül.(m2):
4354
Szobák száma:
2
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:
Átlagos

 Leírás:

ZALAUDVARNOKON (Zalaszentgrót város falusias rész-településén) CSALÁDI HÁZ ELADÓ NAGY TELEKKEL! Gazdálkodásra alkalmas melléképület, 4354 m2-es terület, állattartás lehetséges - megengedett!
A lakás helyiségei: előszoba, két szoba, konyha, fürdőszoba, éléskamra, gazdasági kamra. A fűtés kályhákkal történik. Közművek: víz, villany, szennyvízcsatorna. Gáz a telken belül. Vezetékes tel. adott, kábel tv és fix intern. megoldható.
A település 8 km-re van Kehidakustánytól, ahol egész évben működő termálfürdő és strand található (Kehida Termál). Zalaszentgróton helyben adott, szezonálisan működő termálfürdő várja a gyógyulni, felüdülni vágyókat. További gyógyfürdő: Hévíz kb. 20 km. Zalaszentgróton (8000 fős kisváros) mindenfajta infrastruktúra adott, teljes orvosi ellátás, ált. iskola, óvoda, gimnázium (stb.) is található. A közeli Szajki-tavak nyáron mindennel ellátott, kulturált stranddal várják a fürdőzőket A Balaton-part Keszthelynél autóval elérhető kb. 30 perc alatt. A közeli 8-as főút kelet és nyugat (Ausztria kb. 70 km), a szintén könnyen elérhető 74-es és 84-es út pedig észak és dél felé biztosít gyors közlekedést. Mindkét megyeszékhely, Zalaegerszeg és Szombathely is közel esik.
A környék nagyvadas vadászterület, a közelben komoly lovardák is üzemelnek és horgászási lehetőség is van a Zala folyón és a közeli, zalacsányi és szajki horgásztavakon.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Parkolás:
Parkolás az udvaron
Kilátás:
Kertre/parkra néző

Extrák:

Alacsony fenntartási költség
Boltok a közelben
Csendes környék
Fúrt kút
Gáz
Jó közlekedés
Kert
Pince

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/471-8384
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
IB azonosító: 7133303

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező