Ingatlan, eladó ház, 450 m2, 69.000.000 Ft Keszthely kistérség, Zalaszántó

Ár:
69.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Zalaszántó
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
450
Telek terül.(m2):
23500
Szobák száma:
7
Félszobák száma:
1
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Nyugat-Dunántúlon, Hévíz és a Balaton vonzáskörzetében a keszthelyi hegység vonulatainak védett völgyében, 2,2 hektáros összközműves területén kastély keresi az érintetlen természetet és a különösen tiszta levegőt értékelni tudó új tulajdonosát!
A bruttó 600nm területű kastély épület 2000-ben barokk stílusban épült osztályon felüli anyag felhasználásával. A fürdők padozata, falburkolata, a kandalló és lépcsőház, valamint a teraszok és az épület lábazata carrarai márványból és gránitból készültek.
Az épület a Hévízzel szomszédos Zalaszántón az egykori szőlőhegyen aszfaltos úton közelíthető meg.
A pinceszinten kiszolgáló helyiségek (kazánház, raktárak) kondicionáló és közösségi tér került kialakításra. További fejlesztésre és más funkció kialakítására a lehetőség adott. A földszinten kapott helyet a dolgozó szoba, konyha, étkező és egy táncteremnek beillő nappali, valamint a kiegészítő helyiségek. Ehhez a szinthez kapcsolódik a legalább három gépkocsi számára alkalmas teremgarázs. Az emeleti részen két apartman és a hozzá tartozó vegyes funkciójú helyiségek tartoznak.. A mandzart kialakítású tetőtér beépíthető.
Panoráma a teraszról DNY-i irányban Hévíz és a környező dombokra, háborítatlan természeti területekre 5-10 km-es távolságra nyitott. Ez a régió Magyarország turisztikailag egyik legfrekventáltabb területe, környezetében számtalan lehetőség kínálkozik a szabadidő eltöltéséhez.
A karnyújtásnyira elhelyezkedő gyógy és élményfürdők minden évszakban minden korosztály számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget teremthet WELLNESS szolgáltatásai igénybevételével. A Tájvédelmi körzet számos sportolási lehetőséget kínál: erdei és vízitúrát, horgászást, vadászatot, lovaglást és kerékpározást.
A kastély elhelyezkedése és területi nagysága lehetővé teszi sok irányú hasznosítását (pl. oktató központ kialakítását).
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN
Kajdel Zsuzsanna Vezető Tanácsadó

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Átlagos

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704693126
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: H288221
IB azonosító: 9466340

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező