Ingatlan, eladó ház, 86 m2, 6.900.000 Ft Héviz kistérség, Zalaköveskút

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

6.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Zalaköveskút
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
86
Telek terül.(m2):
1152
Szobák száma:
2
Félszobák száma:
1
Ingatlan állapot:
Felújított

 Leírás:

KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN.
Új életet szeretne kezdeni végre? Friss levegőre, zöld környezetre, nyugalmas háborítatlan otthonra vágyik? Mindezt úgy, hogy munkahelye 10, maximum 20 percen belül elérhető legyen?
Ha ilyen otthonra vágyik a Hévíztől és Kehidakustánytól egyaránt mindössze 10 percre fekvő településen megtalálja az elképzeléseit.
A családi ház amit figyelmébe ajánlok pár éve teljes felújításon esett át, láthatóan azóta is megbecsült állapotban tartják. A 3 szoba, nappali, konyha, fürdő a nyílászárókkal együtt egyformán szakszerű festést kapott. Az épületben jelenleg hangulatos és költségtakarékos egyedi fűtés lehetősége van kiépítve, de gázleállás is rendelkezésre áll az udvarban.
Az udvar szépen rendezett, körülötte ameddig a szem ellát erdővel borított dombok.
Az épület mögött kis melléképület található, mely igény szerint akár saját megtermelt zöldség- gyümölcseink tárolására is alkalmas.
A kimerítő munkahelyi nyüzsgés és az állandó nagyvárosi forgalom után kész rehabilitáció ez a hely.
Ugyanakkor a nagy bevásárlóközpontok bármikor 20 percen belül elérhetőek, és ha vasárnap szeretnénk élelmiszert vásárolni, azt télen-nyáron megtehetjük a településtől 10 percre, Hévízen, egészen este 10-ig.
Zalaköveskút erdőkkel sűrűn borított dombokkal körülölelt kis völgyben helyezkedik el, melynek egyik fő érdekessége - amellett, hogy megjelenésében a környező településektől egészen eltérő hangulatot sugároz - a több hektáron elterülő állatfarm és állatsimogató, mely természetes tartási körülmények között egzotikus állatfajok mellett elsősorban őshonos állatoknak teremt otthont.

AMENNYIBEN FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT EZ AZ EMBERKÖZELI ÉS ÉLHETŐ HELY, AHOL MOST ELÉRHETŐ ÁRON OTTHONRA TALÁLHAT, KERESSEN BÁTRAN: +3670 454-0488 Tóth Zoltán Tanácsadó!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704123436
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: H278023
IB azonosító: 9157646

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező