Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 118 m2, 124.500.000 Ft Budapest, XXIII. kerület

Ár:
124.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
XXIII. kerület
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
118

 Leírás:

Hozza helyzeti előnybe vállalkozását!
Ehhez kínáljuk megvételre ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant, melynek birtokában vállalkozása nagyobb eséllyel indulhat, vagy folytathatja tevékenységét, de mindenképpen komoly megtakarításokat érhet el számos tevékenységi körben.
Az ingatlan egyik nagy előnye, hogy M0-ás kijárónál, Budapest táblánál található.
Nem szükséges a fővárosba behajtani nagy teherautókkal, viszont kisebb autókkal innen lehet tovább szállítani a városba az itt lepakolt terméket. A belváros mindössze 15-20 perc alatt elérhető. A telep remek adottságai lehetővé teszik, hogy a raktározás mellett az értékesítést is.
Jelenleg egy kapuval rendelkezik ki- és behajtásra, de megoldható a kijárat az ingatlan végében, ez az új tulajdonosra vár.
A szépen gondozott, méretes földterületen lévő kívül-belül esztétikus, nagy méretű épületben üzlethelyiséget, irodákat, raktárakat (négy méter magas), több mosdót, fürdőt, öltözőt, és még számos helyiséget, külső mosdót, kézmosót is találunk.
Gáz- és vegyes kazán áll rendelkezésre a fűtéshez. A gáz telepített gáztartályból nyerhető, a víz házi hidroforral. Áram vételi lehetőség 32 KW-ig. 50m3-es víztároló a földben, Tűzoltósági előírásnak megfelelően.
Teljesen körbekerített terület, elektronikusan védett épület.
Használatba vételi engedélyhez mindössze pár szerelvény felszerelése, és a lépcső korlátjának elkészítése szükséges, és Ön, vagy az Ön cége lesz az első tulajdonosa az ingatlannak.
Ne maradjon le erről a kivételes ajánlatról, ne szalassza el a remek ajánlatot

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36306659609
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 191_734
IB azonosító: 8789199

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező