Ingatlan, eladó ház, 700 m2, 250.000.000 Ft Budapest, XII. kerület, János Zsigmond utca

Ár:
250.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
XII. kerület, János Zsigmond utca
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
700
Telek terül.(m2):
2204
Szobák száma:
8
Kilátás:
Panorámás

 Leírás:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda egyik legkeresettebb, legszebb környékén a Széchenyi hegyen, biztonságos, csendes környezetben található az ingatlan. Az 53-as busszal, ami 5 perc sétával elérhető, 20-25 perc alatt Újbuda központjába is eljuthatunk. Ezen a környéken találkozhatunk, Buda visszafogott, csendes eleganciájával, intim udvarokkal, kertekkel. Szinte az egész utca kialakításakor figyelembe vették a saját, szeparált kertek kialakításának lehetőségét. Autóval, 10 percnyi távolságra, jó hírű iskola, angol nyelvű magánóvoda, játszóterek, orvosi rendelő, éttermek találhatók.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű családi ház, 1995-ben épült, majd 2005-ben, teljes körű felújításon esett át. A tervező kihasználta a lakás déli fekvését, fantasztikus panorámáját. Rengeteg üvegfelület használatával tette mindezt láthatóvá, a lakás nappalijából és más helyiségeiből is. A csendes, szeparált udvaron, kialakítottak egy, fűthető autófeljárót, illetve kőburkolattal látták el a déli oldalt. Az udvar nyugati szekciója, automata öntözőrendszerrel karbantartott, zöld kertet kapott, ami lehetőséget biztosít olvasgatásra, gyerekeknek játékra is. Kiépítettek egy 10 nm-es személyzeti helyiséget, gondolva az esetleges diplomata igényekre.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakástér rendezésekor, a belsőépítész olyan tereket álmodott, ahol a házigazdák fogadásokkal, vacsorákkal kápráztathatják el a vendégeiket. Az egységes, meleg, barátságos, afrikai faburkolat, az egész lakás belső tereinek domináns eleme. Az ablakokon beömlő fény, a modern, minden igényt kielégítő konyha, remek kontrasztot képez ezzel a hangulattal. Hatalmas, 66 nm-es nappali, közvetlen összeköttetésben van az étkezővel, amiből a konyha nyílik. A lakás legalsó szintjén a 6-7 autónak kényelmes helyet biztosító garázs, a műszaki helyiségek találhatóak az egyik, míg az uszoda, szauna, fitness terem a másik oldalán került elhelyezésre. A lakás legfelső szintje, csak a családé, hálószobák, fürdőszobák, dolgozó, gardróbok kerültek itt elhelyezésre.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 700 nm.
Alagsor:334 nm
Első szint:198 nm
Második szint:170 nm
Teraszok:94 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Autófeljáró: fűthető
Videó telefon. minden szinten több helyiségben
Automata öntöző rendszer
Kiépített biztonsági, riasztó rendszer
LG klíma, minden szinten több helyiségben
Külön kazán a meleg víz, illetve a fűtés biztosítására

KÖLTSÉGEK:
Minden egyedi mérés alapján kerül elszámolásra

PARKOLÁS:
A ház garázsában 7 autónak van hely, de szükség esetén a kövezett udvaron, illetve a feljárón is megállhat 7-8 gépjármű.

IRÁNYÁR: 250 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06709300692
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 21713600
IB azonosító: 9373333

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező