Ingatlan, eladó ház, 386 m2, 249.000.000 Ft Budapest, XII. kerület

Ár:
249.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
XII. kerület
Ház típusa:
Villa/Kastély
Alapterület(m2):
386
Telek terül.(m2):
1080
Szobák száma:
5
Ingatlan állapot:

 Leírás:

P13449

XII. Kútvölgyben igényes, panorámás luxusvilla eladó

Az ingatlan egy kifogástalan állapotban lévő, minőségi kivételezéssel készült luxus lakó-ingatlan,
amely a XII. kerület nyugodt részén a Kútvölgy felső részén, helyezkedik el. 1994-ben épült, majd 2009-ben felújításra került.
Az ingatlan egy földszint + 2 emeletből áll. Az alagsori szinten található a garázs, amely 2 darab
személygépkocsi számára tesz lehetővé parkolási lehetőségét. Jelenleg az egyik garázs tároló
helyiségként funkciónál. A földszinten található továbbá egy vendégszoba, valamint egyéb kisebb
helyiségek (gardrób, kis fürdő, kazánhelyiség), illetve a kikapcsolódást szolgáló wellness részleg, ahol többek közt két svéd szauna és só-kamra, valamint egy gőzkamra és infra szauna is található. Az épület délkeleti sarkában egy új konyha, szoba, fürdőszobából álló önállóan is használható lakrész van kialakítva. A földszinti szintről egyenesen juthatunk ki a nagyméretű teraszra, ahonnan kiváló panoráma tárul elénk. Egy kerti lépcsőn keresztül juthatunk le kert alsó részében (keleti részébe), ahol egy kültéri látvány konyha került kialakításra, amely rendelkezik külön csatornaelvezetéssel, valamint vizes blokkal. Az épület kert-felőli alsó részében egy kis raktár, nyári konyha valamint egy borospince is található.
Az első emelet bejárata egy szintben van az utcaszinttel. Az első szinten található egy nappali, vizesblokkok, valamint egy kisebb háló. A ház bővítése során az újonnan kialakított földszint konyharésznek a tetejére egy új terasz rész került kialakításra, amelynek megközelítését a nappali felőli nyílászárók kibontásával oldottak meg.
Az ingatlan továbbá modern beépített öntözőrendszerrel rendelkezik. A garázslejáró, valamint a ház előtti járda fűtőcsővel ellátott, így a hó és jég okozta kellemetlenségek télen sem akadályozzák az ingatlan gyalogosan, valamint gépkocsival történő megközelítését. Az ingatlan kamerarendszerrel felszerelt. Az ingatlan továbbá rendelkezik saját riasztórendszerrel. Az utca felől magas fák rejtik az épületet.

Alapozás: Sávalapozás, Monolit vasbeton. Beépített talajnedvesség elleni szigetelés. Tégla teherhordó szerkezet.

Az ingatlant jelenleg egy nagykövetség bérli, de a bérlet felmondható. A megtekintés a bérlővel való egyeztetés miatt pár napot igénybe vehet.

* földszint 100 + terasz (140) m2: Szeparált garázs és kazánház, vendégháló, kazán, fürdő, gardrobe, svéd szauna, gőz, sport - wellnesz.
* emelet 93 + terasz (20) m2: Hall, nappali, ebédlő, konyha, kamra, nappali, szoba, fürdőszoba, wc,
* tetőtér 113,7 m2: 2 hálószoba, nagy fürdőszoba, wc, könyvtár, gardrobe

100 000 Ft Media Markt ajándék utalvány vagy ingyenes ügyvédi közreműködés minden családi ház vásárlónak! Felhasználási feltételek az utalványon. Töltse le az ajándék utalványt honlapunkról most!

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/13449

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

(30) 665 6265
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 13449
IB azonosító: 9330629

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező